PS4'ten Xbox Series S'e geçilir mi?

Yalnız Series S de 360 GB boş alan kalıyormuş geriye oyunlar için yetersiz kalmaz mı bana sıkıntı yaşatır mı?

Arkadaşlar PS4'ü satıp Series S almak mantıklı mı?

Özel oyunları oynadıysan evet hem oyun fiyatı olarak da Game Pass sisteminden faydalanırsın. Mesela ben şu an Series S yerine PS4 tercih ederim özel oyunları için.

Yalnız Series S de 360 GB boş alan kalıyormuş geriye oyunlar için yetersiz kalmaz mı bana sıkıntı yaşatır mı?

Bana biraz sıkıntı yapıyor en fazla 3-5 tane büyük oyun indirebiliyorum (Forza, Halo Infinite gibi) fakat yanına 1TB HDD aldım ek olarak. Buraya da ayrı ekleme yapayım bazı oyunlar HDD'den açılmıyor s/x ibaresi olan oyunlar illa kendi depolamasını istiyor bu durumda oynamadığım oyunu HDD'ye atıyorum ve oynamak istediğim oyunu SSD'ye taşıyorum.

Ben daha erken olduğunu düşünüyorum. PS4 ile 1-2 sene idare edip ki hala büyük çaplı çıkacak oyun var bu süre zarfında da para birktirerek indirim denk getirdiğinizde Xbox alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…