PS4'ten Xbox'a geçme

Anilkyae

Kilopat
Makaleler
9
Yer
Japonya/Nagoya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Ryzen 5 7500F

-Biostar B650MP-E PRO

-Crucial Pro 2x16GB DDR5 5600MHz

-Netac NV3000 1TB

-Crucial P3 1TB

-Darkflash AIGO DS900 ATX 750Watt +80 Bronze

-Asus TUF VG27AQ1

-Fenvi AX1800 MT7921

-Ajazz AK820PRO

-Sharkoon Light 2 100

-Havit Fuxi H3

-Helixsun 70x30

-Xiaomi AC1200

-Viko yonca plus beyaz

-Viko Multi-Let 6'lı priz
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar elimdeki PS4 Pro'yu satıyorum ve Xbox Series X'e geçmeyi düşüyorum. Sizce mantıklı mı oyun fiyatı? Arayüzü özellikle oyun kolu PS4 koluna çok alışmış durumundayım. Sizce Xbox koluna alışabilir miyim?

Bence Series X yerine PS5 derdim ama malum fiyat xsx gayet iyidir alabilirsin alışırsın ama gözün bir GoW arar.

Xbox serilerindeki ergonomiyi PlayStation kollarından aha çok seviyorum şahsen. Sol analog biraz yukarıda ve daha kullanışlı. PS5 kolu Dual sense özellikleri ( titreşim, touchpad) Series X kolunda olsaymış %100 Xbox kolu alırdı. Ama Xbox Series X kolunu PS4 kolundan daha çok seveceğinize inanıyorum. Yanına 1 tane şarjlı pil kiti alırsanız tabii

Xbox alın ama Türkiye'de yaşamıyorsanız kesinlikle PS5. Ülkemiz için oyunları pahalı ama daha güzel.

Şarjlı pil kiti neden alıyoruz extra masraf ki?

Pil sorunundan kurtulmak için. Sürekli pilin bitip değişmesiyle uğraşmamak için. Keyfi bir şey. İsteyen almaz. Ben şahsen oyun keyfimin ortasında kolumun pilinin bitmesini istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…