PS4'ü 2022 yılında almak ne kadar mantıklı?

mhmtkralord

Picopat
Yer
İstanbul
PS4 2022 yılında almak ne kadar mantıklı? The Forest Green Hell gibi hayatta kalma oyunlarını nasıl oynatır?

Oynamadığın oyunlar varsa ikinci el bir PS4 alıp oynayabilirsin bence. Ama en mantıklısı Series S gibi geliyor bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynamadığın oyunlar çoksa eğer ikinci el alıp oynayabilirsin. Zaten konsol piyasası hareketli olduğundan ötürü aldığın cihazı az bir zararla tekrar satabilirsin.

Oynamadığın oyunlar çoksa eğer ikinci el alıp oynayabilirsin. Zaten konsol piyasası hareketli olduğundan ötürü aldığın cihazı az bir zararla tekrar satabilirsin.

Bence alması mantıklı gibi PS4 dekihiçbir oyunu oynamadım bile diyebilirim PC de vakit geçiriyorum.

Gerçekten bu oyunlar için mi PS4 almayı düşünüyorsunuz?

Hayır sadece nasıl oynandığını sordum.

Bence alması mantıklı gibi PS4 dekihiçbir oyunu oynamadım bile diyebilirim PC de vakit geçiriyorum.

Çoğu PS exc oyunu zaten PC'ye geliyor. Gelmeyenler için de PS Now kullanabilirsiniz. PS4'e vereceğiniz parayı sisteminizi yükseltmek için kullanabilirsiniz.

Ben almanızı tavsiye ederim, piyasası asla düşmüyor, oyunları oynar satarsınız hem kar bile edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…