D Dvre Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 43 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu 28 Temmuz 2020 #1 Merhabalar, PS4'ü bilgisayarın ekranına bağlamak istiyorum. Ses alabilmem için hoparlörü PS4'e bağlayabileceğim bir ara kablo, çeviri vs. var mıdır?
Merhabalar, PS4'ü bilgisayarın ekranına bağlamak istiyorum. Ses alabilmem için hoparlörü PS4'e bağlayabileceğim bir ara kablo, çeviri vs. var mıdır?
marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #2 HDMI kablosu hem ses hem görüntü verir. HDMI kablosu kullanabilirsin.
Erdinç Eren Alan 0 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 1.463 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #3 Monitör HDMI ise bilmiyorum fakat VGA ise ses çıkışı olan HDMI to VGA dönüştürücü işinizi görecektir.
Monitör HDMI ise bilmiyorum fakat VGA ise ses çıkışı olan HDMI to VGA dönüştürücü işinizi görecektir.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.157 Makaleler 26 Çözümler 521 28 Temmuz 2020 #4 Monitör üzerine 3.5 mm kulaklık çıkışı varsa oradan ses alabilirsin.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.066 Makaleler 18 Çözümler 34 28 Temmuz 2020 #5 Monitörünüzün arkasında 3.5mm çıkışı bulunuyorsa ve HDMI ile bağlandıysanız çıkışı kullanarak ses alabilirsiniz.
Monitörünüzün arkasında 3.5mm çıkışı bulunuyorsa ve HDMI ile bağlandıysanız çıkışı kullanarak ses alabilirsiniz.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.514 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #6 Monitörün 3.5mm Jack girişi varsa hoparlör bağlayabilirsiniz.
VBran Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 432 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #7 Monitör yada Dualshock'a takabilirsin. Dualshock'ta var ses çıkışı.
D Dvre Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 43 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu 28 Temmuz 2020 #8 Monitörde HDMI girişi yok dönüştürücü ile bağladım. Monitörde ses çıkışı da yok. Ses sistemini bağlama imkanım var mı PS4'e
Monitörde HDMI girişi yok dönüştürücü ile bağladım. Monitörde ses çıkışı da yok. Ses sistemini bağlama imkanım var mı PS4'e
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.157 Makaleler 26 Çözümler 521 28 Temmuz 2020 #9 Bu videoyu izleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoyu izleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
D Dvre Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 43 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu 28 Temmuz 2020 #10 Emir M. dedi: Bu videoyu izleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Emir M. dedi: Bu videoyu izleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.