K Krauserr3 Femtopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar, PS4'ü kolsuz bir şekilde açmak mümkün mü? Nasıl yapabilirim?
E elonda cay keyfi Femtopat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #2 Kanka bazı televizyonların kumandası ile açılıyordu ama oyun oynayamazsın. Artı 0 Eksi
3 35kaOS Femtopat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #3 Ps Remote play ile olabilir emin degilim istersen deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
E elonda cay keyfi Femtopat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #4 35kaOS dedi: PS remote play ile olabilir emin degilim istersen deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kanka onu nasıl eşleyecek PlayStation ile ayarlardan kodu bulması falan gerekmiyor muydu? Artı 0 Eksi
35kaOS dedi: PS remote play ile olabilir emin degilim istersen deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kanka onu nasıl eşleyecek PlayStation ile ayarlardan kodu bulması falan gerekmiyor muydu?
KS KS K Krauserr3 Femtopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #5 elonda cay keyfi dedi: Kanka onu nasıl eşleyecek PlayStation ile ayarlardan kodu bulması falan gerekmiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle gerekiyor ama kumanda ile açtım bi şekilde sonra remote bağladım Artı 0 Eksi
elonda cay keyfi dedi: Kanka onu nasıl eşleyecek PlayStation ile ayarlardan kodu bulması falan gerekmiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle gerekiyor ama kumanda ile açtım bi şekilde sonra remote bağladım