PS4'ü kaç yıl kullanabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ramoolife

Kilopat
Makaleler
5
Yer
Kocaeli,Gölcük
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba PS4 ve Toplama PC ile kararsız kaldım ama gönlüm PS4'ten yana bilgisayar toplasam yaklaşık bi 4-5 yıl sıkıntısız kullanacağımı düşünüyorum peki PS4 alsam kaç yıl kullanabilirim ? Aldığım zaman sadece televizyonun altında durucak havandırması hakkında hiçbir sıkıntı çekmeyecek geceleri yaklaşık saat 03:00'e kadar güçlü grafiklere sahip oyunları oynasam arada online oynasam yaklaşık kaç yıl ömrü olur?

Sony'nin kendi mağazasından alacam garanti anlamında pek sıkıntı çıkmaz. Günde kullanacağım en fazla 5 saat olur cevap verirseniz sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bu bütçeye göre değişir. Toplama PC bütçeniz 2500 TL ve üzeri ise kesinlikle PC alınmalıdır. Ama bütçeniz 1500-1800 gibi değerlerde ise o zaman PS4. Bence PS4 o kadarda fazla dayanmaz çünkü adam akıllı 1080P 60FPS oyunları yok. İçindeki AMD Jaguar GPU eğer yanlış bilmiyorsam HD 7870'e denk geliyormuş. Bence PS3 kadar dayanamaz. Soruya gelecek olursak en fazla 5-5.5 yıl olabilir. Ayrıca GTA V testlerinde PS4 25 FPS'e kadar düşüyor normal şehirde gezerken.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence oyun bilgisayarı topla senin için süper olur istediğin oyunu yüklersin oynarsın ama PS4 de istediğini yükleyemez sin uygun fiyatlı oyun bilgisayarı toplama rehberine bir göz at derim

Bilgisayar için Monitör dahil Tam 3bin liralık sistem topladım ama yinede dediğim gibi Gönlüm PS4'ten yana kararsız kaldım diyebilirim

Bence ben senin yerinde olsam bilgisayar toplardım. Neden dersen PS4 aldığında multiplayer oynaman için PSPlus gerekecek. Her yıl veya ay ona para mı vereceksin ? Bilgisayarda böyle birşey yok. Fakat PS4'ten yanayım dersen PS4 yerine Xbox One tercih ederim. PS4 ve Xbox One'ım var. Assassin's Creed oynarken bile PS4 çoğu sahnede veya kalabalık yerlerde deliler gibi kasıyor. Xbox One'da da ara sıra FPS düşüyor fakat PS4 kadar değil. Çoğu oyundada böyle. Grafik açısından ikisinede eşit diyebilirim fakat Xbox daha bir canlı gösteriyor. Yinede senin tercihin.

PS5 çıkana kadar gider. Xbox veya PS konusunda ise tercih senin topluluk seçimine bağlı. Xbox Türkiye'de yavaş yavaş yayılıyor. Benim tavsiyem de Xbox olacaktır sadece konsol olmamasından kaynaklı olarak. Tercih senin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı