PS4'ü kaça satmalıyım?

Cyxto

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Enjeksiyon Operatörü
Öncellikle iyi günler iyi forumlar dilerim PS4 silim kasa 500 GB dik tutucu standıyla birlikte konsolum var çok iyi baktım tek bir çiziği yok üzerinde sadece 3 oyun God of War, Battlefield 1 ve GTA 5 oyunlarını bitirdim ve daha da dokunamadım. Oyunları pahalı olduğu içinde PC topladım PC topladıktan sonra PS4'e dokunmaz oldum ve satmak istiyorum. Tek kollu ve 3 oyunla acaba ne kadar eder? Garantisi 2019 Mart ayında bitti, piyasadan anlayanlar yardımcı olma şansı var mı acaba?

Son düzenleme:

Çok kullanmadıysanız 2.250 civarı satabilirsiniz alıcı olacaktır fiyatlar arttı zaten.

Günümüzde buna benzeyen sıfır konsollar 4500, 5000 TL'ye satılıyor.
Garantisinin de bitmiş olduğunu söylüyorsunuz. Tavsiyem 2700 TL'nin üstüne çıkmamanızdan yana olacak.

Çok kullanmadıysanız 2.250 civarı satabilirsiniz alıcı olacaktır fiyatlar arttı zaten.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Günümüzde buna benzeyen sıfır konsollar 4500, 5000 TL'ye satılıyor.
Garantisinin de bitmiş olduğunu söylüyorsunuz. Tavsiyem 2700 TL'nin üstüne çıkmamanızdan yana olacak.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim

Tavsiyem şu yönde belki fırsatçılık olarak algılanabilir fakat dolar artmış 0 lari da pahalanmış durumda ps5 de çıkacak malum letgo sahibinden gibi sitelerden yaşadığınız şehre göre kıyaslama yapıp ortalama bir fiyattan koymanızdır.

İstediğin fiyata koy. İstersen 5000 TL. Senden daha ucuz satan birini bulurum. Bulamazsam en ucuz senin cihazindır.

2000TL nakitim var Adana'da oturuyorum satmayı düşünürsen ve Adana'daysan elden alabilirim şehir dışındaysan sahibinden.com Get ile alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…