Fearoot88 Kilopat Katılım 11 Ekim 2017 Mesajlar 376 16 Eylül 2019 #1 Oyun yuklendi yarısına kadar kapattığım zaman tekrar kaldığı yerden devam eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2019
Çözüm Sylveon 16 Eylül 2019 @Fatih Işık sanırım arkadaş başka bir şey sormuş. PS4 kapattığınız zaman (Işık yanmıyor) bir sonraki açışınızda kaldığı yerden devam eder.
@Fatih Işık sanırım arkadaş başka bir şey sormuş. PS4 kapattığınız zaman (Işık yanmıyor) bir sonraki açışınızda kaldığı yerden devam eder.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2019 #2 PS4'ü kapatmayıp bekleme moduna alırsanız devam eder. PS4 Kapatılırsa Daha Sonra İndirme Devam Eder Mi? Merhaba arkadaslar. Bugun ps4 aldim. Oyun aldim ama warframe adli oyunu indiriyorum. Merak ettigim su an ps4u kapasam yarin indirmeye devam eder mi veya uyku moduna alsam? Not: Telefondan giriyorum yazim hatalari olduysa affola. www.technopat.net Artı 0 Eksi
PS4'ü kapatmayıp bekleme moduna alırsanız devam eder. PS4 Kapatılırsa Daha Sonra İndirme Devam Eder Mi? Merhaba arkadaslar. Bugun ps4 aldim. Oyun aldim ama warframe adli oyunu indiriyorum. Merak ettigim su an ps4u kapasam yarin indirmeye devam eder mi veya uyku moduna alsam? Not: Telefondan giriyorum yazim hatalari olduysa affola. www.technopat.net
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.513 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 16 Eylül 2019 #3 Ayarlardan bekleme modunda neler yapılacağını ayarla. PS4 Uykuya daldığında da iner. Artı 0 Eksi
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 16 Eylül 2019 #4 @Fatih Işık sanırım arkadaş başka bir şey sormuş. PS4 kapattığınız zaman (Işık yanmıyor) bir sonraki açışınızda kaldığı yerden devam eder. Artı 0 Eksi Çözüm
@Fatih Işık sanırım arkadaş başka bir şey sormuş. PS4 kapattığınız zaman (Işık yanmıyor) bir sonraki açışınızda kaldığı yerden devam eder.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.513 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 16 Eylül 2019 #5 @Sylveon Aynen, kapatıp tekrar açınca da devam ediyor. Artı 0 Eksi