Mercyus Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 203 Çözümler 3 29 Şubat 2024 #11 Lüfer dedi: Konu sahibi ikisini nasıl ayna anda kullanacağını sormuş Genişletmek için tıkla... aslında kullanılıyor ps nin remote play özelliği ile pc de oynayabiliyorsunuz fakat çok kalite düşürdüğünden yeni bir çözüm aradım balkann dedi: Ekranını ikiye bölüp mü kullanmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... denemek isterim fakat monitörüm desteklemiyor
Lüfer dedi: Konu sahibi ikisini nasıl ayna anda kullanacağını sormuş Genişletmek için tıkla... aslında kullanılıyor ps nin remote play özelliği ile pc de oynayabiliyorsunuz fakat çok kalite düşürdüğünden yeni bir çözüm aradım balkann dedi: Ekranını ikiye bölüp mü kullanmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... denemek isterim fakat monitörüm desteklemiyor
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 29 Şubat 2024 #12 Mercyus dedi: Aslında kullanılıyor PS'nin remote play özelliği ile PC de oynayabiliyorsunuz fakat çok kalite düşürdüğünden yeni bir çözüm aradım Genişletmek için tıkla... Onun haricinde olmadığını söyledim bende amacım kötülük değil yanlış anlamayın.
Mercyus dedi: Aslında kullanılıyor PS'nin remote play özelliği ile PC de oynayabiliyorsunuz fakat çok kalite düşürdüğünden yeni bir çözüm aradım Genişletmek için tıkla... Onun haricinde olmadığını söyledim bende amacım kötülük değil yanlış anlamayın.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.269 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #13 Mercyus dedi: denemek isterim fakat monitörüm desteklemiyor Genişletmek için tıkla... 23" monitörde zaten yapsan bile zevk vermez. Ancak arada geçişler yaparak kullanabilirsin.
Mercyus dedi: denemek isterim fakat monitörüm desteklemiyor Genişletmek için tıkla... 23" monitörde zaten yapsan bile zevk vermez. Ancak arada geçişler yaparak kullanabilirsin.
Mercyus Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 203 Çözümler 3 29 Şubat 2024 #14 Lüfer dedi: Onun haricinde olmadığını söyledim bende amacım kötülük değil yanlış anlamayın. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler desteğiniz için balkann dedi: 23" monitörde zaten yapsan bile zevk vermez. Genişletmek için tıkla... orası doğru
Lüfer dedi: Onun haricinde olmadığını söyledim bende amacım kötülük değil yanlış anlamayın. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler desteğiniz için balkann dedi: 23" monitörde zaten yapsan bile zevk vermez. Genişletmek için tıkla... orası doğru
190E Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 863 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #15 49" monitörlerin bazıları bunu destekliyor ekranı ortadan ikiye bölüp iki tane 27" yan yana gibi yapıyor. Ama 23" monitör bunu yapsa bile küçücük olacaktır ve dikey dikdörtgen ekranda bir manası da yok açıkçası.
49" monitörlerin bazıları bunu destekliyor ekranı ortadan ikiye bölüp iki tane 27" yan yana gibi yapıyor. Ama 23" monitör bunu yapsa bile küçücük olacaktır ve dikey dikdörtgen ekranda bir manası da yok açıkçası.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 18 29 Şubat 2024 #16 Capture card ile PS4 görüntüsünü OBS aracılığı ile PC'ye yansıtırsın bu şekilde aynı anda hem PC hem de PS4 kullanılabilir.
Capture card ile PS4 görüntüsünü OBS aracılığı ile PC'ye yansıtırsın bu şekilde aynı anda hem PC hem de PS4 kullanılabilir.
Mercyus Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 203 Çözümler 3 29 Şubat 2024 #17 591529 dedi: Capture card ile PS4 görüntüsünü OBS aracılığı ile PC'ye yansıtırsın bu şekilde aynı anda hem PC hem de PS4 kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim.
591529 dedi: Capture card ile PS4 görüntüsünü OBS aracılığı ile PC'ye yansıtırsın bu şekilde aynı anda hem PC hem de PS4 kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim.