PS4'üm için monitör alınır mı?

• Konuyu başlatan Batwo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2.774
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbox Series X - iPhone 13 White 128GB
Meslek
Satış Operasyon Uzmanı
Merhabalar arkadaşlar herkese keyifli oyunlar diliyorum, ailemle birlikte yaşadığımdan dolayı TV ne zaman müsait ise o zaman PlayStation'ımın başına geçebiliyorum, bundan dolayı bir monitör alma düşüncesindeyim fakat bir 7 8 ay sonra Allah nasip ederse evleniyorum kendi evime geçeceğim, sizce şu an almaya gerek var mıdır? Varsa uygun fiyatta önerilerinizi rica edeceğim teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar arkadaşlar herkese keyifli oyunlar diliyorum, ailemle birlikte yaşadığımdan dolayı TV ne zaman müsait ise o zaman PlayStation'ımın başına geçebiliyorum, bundan dolayı bir monitör alma düşüncesindeyim fakat bir 7 8 ay sonra Allah nasip ederse evleniyorum kendi evime geçeceğim, sizce şu an almaya gerek var mıdır? Varsa uygun fiyatta önerilerinizi rica edeceğim teşekkürler şimdiden.
Önce evlen sonra her şeyi oturtunca alırsın az dişini sıkacaksın çok almak istersen 2.el DVI girişli bir bir monitör al dönüştürücü ile kullan :)

Evlendiğinde evinizde büyük ihtimal Tv olursa oradan oynayın olmaz ise yukardaki arkadaşın dediği gibi yaparsınız

İkinci el de olsa yeni de olsa HDMI girişi olan hoparlörlü bir monitör öneririm. Ekstradan harici hoparlör için 3.5mm jak çıkışı olursa tadından yenmez.
Uygun fiyatlı bir monitör bulduysanız ve bütçeniz var ise almanızı tavsiye ederim. Sonuçta konsol için monitör evlendikten sonra da kullanılabilir.
Ve ayrıca inanın evlendikten sonra daha fazla işe yarayabilir hatta.

Yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim aklımı kurcalayan işte bazı şeyler var PS4 'ü seviyorum oyunu kasar mı açabilir mi derdim olmuyor tek sıkıntım PS5'in yakın bir zamanda çıkacak olması tamam devam edecek PS4 hemen bitmeyecek ama diyelim taş çatlasa 5 10 oyun çıktı onlarında içinden hadi 5 ini beğendim aldım oynadım bitti bütün oyunları oynadım sonra ne olacak, satmaya kalksam muhtemelen şuan ki piyasanın kat kat altında bir fiyata satılacak o seferde morelim bozulacak şimdi mi satmak mantıklı acaba diye kendi kendime düşünüp duruyorum.

Geçen 144 hz 1 ms gecikmeli lenovonun 840 tlye gördum monitoru ve 23'6 mi buyuk bi ekrandi yeterli gibi geldi
700 liraya düştüğünü gördüm o monitörün. Mağazada gördüm malzeme kalitesi kötü geldiği için almamıştım. PS4 için IPS veya VA daha iyi olur bence.

Monitör uzun soluklu kullanacağın bir cihaz. Cihaz değiştirsen de monitörü sık sık değiştiremezsin. 4k destekli bir monitör al bir şekilde. İleride PS5'e geçsen bile hazır monitörün olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı