PS4'ün geleceği nasıl olur?

Yeni olmasa bile grafikleri gayet iyi. Yeni bir oyun saymak için illa 2023 de çıkması gerek yok. RDR 2 ta 10 yıllık bir oyun değil.
Güncellik önemli değilse ps4'de kalabilirdik Alan Wake 2 gibi muazzam grafikli oyunlar çıkıyor ve çıkmayada devam edicek ancak ps4 pro'ya gelmiyecek eğer 10 yıl götürür diyorsan 10 yıl yeni oyun çıkması lazım ps4 pro 3-4 yılı bırak 1 yıl götürmez.

Eski oyun oyniyacaksak dediğim gibi ps3 ve xbox 360'da götürür bi 3-4 yıl hatta emülatör yüklersin 1-2 yılda mario oynarsın.

Tamam hocam haklısınız ne diyim şimdi.

PS4 pro Yeni nesil oyunlar çıkmaz ama en azından iyi grafikli oyunlar oynanır rdr 2 gibi ondan bahsediyorum.
Hocam eski oyunlar için ben PSP bile 20 yıl kullanırım o mantıkla alacaksanız Nintendo DS bile götürür.

Yeni olmasa bile grafikleri gayet iyi. Yeni bir oyun saymak için illa 2023 de çıkması gerek yok. RDR 2 ta 10 yıllık bir oyun değil.
Hocam o mantıkla bakarsak bana Uncharted 3 grafikleri bile muazzam geliyor veya PS2'e çıkan Need For Speed Underground 2 grafikleri bile güzel geliyor.

Geleceği PS3, PS2, PS1 gibi olacak. Yeni oyunlar çıkmayı bırakacak ve Sony de desteği kesecek. En en fazla 2-3 sene sonra birçok kişinin rafında tozlanacak.

Hala PS3'te oyun oynuyor millet ki ne kadar dehşet sağlam oyunlar var. Kaç yıl geçti? Yani süre biraz göreceli ama şuan ki mevcut oyunlarla PS3 bile 10 yıl sonra oynanır. Sistem gereksinimi, Sony desteği ve cihazın performansı konusuna gelirsek o zaman hızlı ilerleyen teknoloji yüzünden 10 yılı PS5 bile göremez derim.

2 yıla kalmaz oyunların çoğu artık çıkmaz Online serverlar kapanmaz hala PS3 bazı oyunların Online serverları açık.

Aslında firmalar isterlerseler PS4 optimizasyon yapabilirler ama uğraşmak istemiyorlar.

Sizce PS4 gelecekte nasıl bir konsol olacak? Online serverler kapanır mı? PS Plus desteği kesilir mi? Kullanılır mı?
2-3 yıl daha Fifa çıkmaya devam eder sonrasında oyun desteği kesilir.

Biraz uçmuşsunuz hocam 4090 10 yıl götürür yani.

Ölü yatırım artık. Çoğu PS4 oyunu PC'de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…