PS4'ün ne kadar ömrü kaldı?

Hocam ben uzun lafın kısası şu yorumu yapayım: PS5 için bütçen varsa PS4u bir kere aklından çıkar. Benim için konsol daha iyi. Dersen ki üniversite falan yok oyun için al konsolu keyfine bak.

PS Deluxe’yi duyunca fikrim değişti.Bence çok uygun bir sistem.Siz ne dersiniz?

Yeni çıkan kısmında haklısın evet. Starfield falan güzel bir hamle oldu özellikle.

PS Deluxe'yi duyunca fikrim değişti. Bence çok uygun bir sistem. Siz ne dersiniz?

Hocam zamlanacak bunu bilin bir de şöyle bir olay varki örneğin Marvel's Spider-Man 2 çıkacak oyunun fiyatı 1500 lira PS Plus'ada eklenmiyor eklenmesine 2-3 yıl var sen bu oyuna 1500 lira verebilecek misin? Sen bunu düşün para yetiştiremem diyorsan Xbox'a yönel.

Hocam ben uzun lafın kısası şu yorumu yapayım: PS5 için bütçen varsa PS4u bir kere aklından çıkar. Benim için konsol daha iyi. Dersen ki üniversite falan yok oyun için al konsolu keyfine bak.
Üniversiteyi yaşadığım şehirde okuyabilir miyim bilmiyorum.O yüzden çok da pahalı olmasın düşüncesindeyim.

PS Deluxe’yi duyunca fikrim değişti.Bence çok uygun bir sistem.Siz ne dersiniz?
XBOX düşünüyor musunuz hocam siz? Düşünüyorsanız bir Game Pass kataloguna bir de deluxe kataloguna bakin ve hangi oyunlar sizin tarzınıza daha çok uyuyorsa onu tercih edin.

Üniversiteyi yaşadığım şehirde okuyabilir miyim bilmiyorum.O yüzden çok da pahalı olmasın düşüncesindeyim.
Series s düşünebilirsin ozaman hocam ucuza iyi bir oyun performansı sunuyor ve gamepass ps plusdan daha kaliteli bir sistem.

O zaman yeni çıkan oyunlar sıkıntıya sokabilir. Arkadaşın da dediği gibi açık konuşmak gerekirse yeni bir oyun çıkınca 1500tl altında beklemeyin artık. Dersen şuanki oyunlar beni keser al deluxe stokla keyfine bak. Para senin ve bütçesini ayarlayacak olan da sensin.

Series s düşünebilirsin ozaman hocam ucuza iyi bir oyun performansı sunuyor ve gamepass ps plusdan daha kaliteli bir sistem.
Düşüneceğim,teşekkürler.

Deluxe içindeki oyunlar gerçekten bana yetecek gibi.Ve arkadaşımın dediğine göre her sene oyunlar yenileniyormuş(çoğu).

Düşüneceğim,teşekkürler.

Deluxe içindeki oyunlar gerçekten bana yetecek gibi.Ve arkadaşımın dediğine göre her sene oyunlar yenileniyormuş(çoğu).
Her ay yeni oyunlar ekleniyor. Yeter dersen yapıştır 1-2 yıllık deluxe yat koltuğuna al gamepadi keyfine bak. Ben şahsen bilgisayarın yüzüne bakmıyorum ps varken niyeyse. Bu arada bazı oyunlar da kalkabiliyor abonelikten. Kalkmadan önce bu oyun kalkacak bu oyun gelecek diye haber veriliyor. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…