G Gamerüs Kilopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 238 Çözümler 1 18 Haziran 2019 #1 PS4 500 GB modeli almaya karar verdim ama bu konsolun oyunlar hakkındaki performansını merak ediyorum. Sizce ben bu konsolu alsam PUBG veya Fortnite gibi oyunlarda FPS düşmesi yaşar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2019
PS4 500 GB modeli almaya karar verdim ama bu konsolun oyunlar hakkındaki performansını merak ediyorum. Sizce ben bu konsolu alsam PUBG veya Fortnite gibi oyunlarda FPS düşmesi yaşar mıyım?
MertAkyz Kilopat Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 784 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2019 #2 Buradan FPS testlerine bakabilirsin. PUBG Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fortnite Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Buradan FPS testlerine bakabilirsin. PUBG Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fortnite Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
G Gamerüs Kilopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 238 Çözümler 1 18 Haziran 2019 #3 Peki bu oyunların optimazyonları yeni sürümlerde iyileşip 60 fps olma şansı var mı?
0 00kerem00 Decapat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 450 18 Haziran 2019 #4 Ben PS4 Pro cihazımda 60 fps Fortnite oynayabiliyorum ama PS4’ü bilemem.
MertAkyz Kilopat Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 784 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2019 #5 Gamerüs dedi: Peki bu oyunların optimazyonları yeni sürümlerde iyileşip 60 fps olma şansı var mı? Genişletmek için tıkla... PUBG için geleceğini sanmam. Yapımcı optimizasyon konusunda ya tembel ya da beceremiyor.
Gamerüs dedi: Peki bu oyunların optimazyonları yeni sürümlerde iyileşip 60 fps olma şansı var mı? Genişletmek için tıkla... PUBG için geleceğini sanmam. Yapımcı optimizasyon konusunda ya tembel ya da beceremiyor.