PS5 11 bin TL'ye alınır mı?

Sparkyy

Hectopat
Daha fazla  
Ekteki PS5, (sözde) sıfır 1TB urunmus MediaMarkt'tan alınmış 2 adette kolu var ve 11 bin istiyor. 2. el avukatmis hediye gelmiş fazlalık olduğu için satıyor. Modelini bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241015-211741.jpg
    390,8 KB · Görüntüleme: 100
Ürünün fişini, faturasını ya da avukatlık belgesini iste( güvenme amaçlı) . Güvenli ise al 11 k PS5 için güzel para.

Hediye gelme olayı çok ilginç, fiyatı gerçekten çok ucuz. Bozuk veya sahte olma ihtimali vardır.

Bu fiyata 0 olma ihtimali yok neredeyse, ürünü canlı görmeden almanızı tavsiye etmem şahsen

%99 dolandırıcı %1 iyilik meleği. Amatör bir dolandırıcı bence. Sizi özele çağırıp size sahte bir sahibinden linki atanlardan olma ihtimali yüksek. Sorar mısın elden veriyor muymuş? Elden almayacak olsan bile onu deneme amaçlı elden alabilirim eğer konum ve zaman söylerseniz yaz.

Bende şüphelendim yani hepiniz gibi elden alacağım ürünü, nasıl anlarım sorunlarını yardımcı olma ihtimaliniz var mı?

Çok teşekkür ederim hocam, Bitlis'teyim babamın görevi itibariyle. Bitlisten buldum elden almayı düşünüyorum inşallah dediği gibidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…