M Muhammet Emin Alın Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar ben kendim para biriktirdim ve PS5 alacağım uygun fiyata buldum bir tane ama. 11 serisi buldum olur mu? ( Para kısıtlı )
Arkadaşlar ben kendim para biriktirdim ve PS5 alacağım uygun fiyata buldum bir tane ama. 11 serisi buldum olur mu? ( Para kısıtlı )
B Blackfenix Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 545 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 25 Ocak 2024 #2 Muhammet Emin Alın dedi: Arkadaşlar ben kendim para biriktirdim ve PS5 alacağım uygun fiyata buldum bir tane ama. 11 serisi buldum olur mu? ( Para kısıtlı ) Genişletmek için tıkla... 11 serisi derken PS5'lerde seri mi varmış? Bütçe ne kadar?
Muhammet Emin Alın dedi: Arkadaşlar ben kendim para biriktirdim ve PS5 alacağım uygun fiyata buldum bir tane ama. 11 serisi buldum olur mu? ( Para kısıtlı ) Genişletmek için tıkla... 11 serisi derken PS5'lerde seri mi varmış? Bütçe ne kadar?
Talo16 Megapat Katılım 28 Nisan 2017 Mesajlar 592 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #3 PES 11 diye okudum konu başlığını, 13 varken oynanır mı demeye gelmiştim büyük bir heyecan ile PS serileri oluyor ama PS5'te olanlar çok fark etmiyor diye biliyorum.
PES 11 diye okudum konu başlığını, 13 varken oynanır mı demeye gelmiştim büyük bir heyecan ile PS serileri oluyor ama PS5'te olanlar çok fark etmiyor diye biliyorum.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.686 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #4 Muhammet Emin Alın dedi: Arkadaşlar ben kendim para biriktirdim ve PS5 alacağım uygun fiyata buldum bir tane ama. 11 serisi buldum olur mu? ( Para kısıtlı ) Genişletmek için tıkla... Alınır hocam uygun fiyata bulduysanız PS5'te hangi seri alırsanız alın başarılı. Kafanız rahat olsun.
Muhammet Emin Alın dedi: Arkadaşlar ben kendim para biriktirdim ve PS5 alacağım uygun fiyata buldum bir tane ama. 11 serisi buldum olur mu? ( Para kısıtlı ) Genişletmek için tıkla... Alınır hocam uygun fiyata bulduysanız PS5'te hangi seri alırsanız alın başarılı. Kafanız rahat olsun.