missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 842 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:57 #21 hocam ben cd li aldım pişmanım dha hiç kullanmadım tabi kişiden kişiye değişir bu durum.
Kyroesthuskara Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 684 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:59 #22 Pek çok kişi yıllık PS+ alıyor ucuza geldiğinden öyleyseniz mantıksız da 2. el oyun alıp satacaksanız mantıklı. missy5566 dedi: hocam ben cd li aldım pişmanım dha hiç kullanmadım tabi kişiden kişiye değişir bu durum. Genişletmek için tıkla...
Pek çok kişi yıllık PS+ alıyor ucuza geldiğinden öyleyseniz mantıksız da 2. el oyun alıp satacaksanız mantıklı. missy5566 dedi: hocam ben cd li aldım pişmanım dha hiç kullanmadım tabi kişiden kişiye değişir bu durum. Genişletmek için tıkla...
eneskaya1 Centipat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:00 #23 Kyroesthuskara dedi: Ben olsam CD alırdım da siz çok oyun oynamıyorsunuz. Bu nedenle dijital size göre. Ben 2. el ucuza CD alıyorum, sıkılınca satıyorum. Ayrıca CD hoşuma gidiyor ancak sadece GTA oynayacaksanız ekstra 100 dolar vermek mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... CD oyunları döndürme açısından çok mantıklı kesinlikle. Ben taş çatlasın 2-3 farklı oyun oynarım, hedef GTA. Fortnite sürümü olması sadece Fortnite içeriğinde kostüm skin vs. sağlıyor değil mi? Geri kalan her şey aynı herhalde. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:01
Kyroesthuskara dedi: Ben olsam CD alırdım da siz çok oyun oynamıyorsunuz. Bu nedenle dijital size göre. Ben 2. el ucuza CD alıyorum, sıkılınca satıyorum. Ayrıca CD hoşuma gidiyor ancak sadece GTA oynayacaksanız ekstra 100 dolar vermek mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... CD oyunları döndürme açısından çok mantıklı kesinlikle. Ben taş çatlasın 2-3 farklı oyun oynarım, hedef GTA. Fortnite sürümü olması sadece Fortnite içeriğinde kostüm skin vs. sağlıyor değil mi? Geri kalan her şey aynı herhalde.