PS5 2023'te alınır mı?

Toplanır da God of War: Ragnarök PC'ye çıkmıyor ve daha bir sürü böyle oyun var. İnternet burada kotu o yüzünden CD alicam. 1000 TL'ye oyun mu olur?
Hocam ikinci el de kutulu 500-600 TL civarına alıp sonra 400 civarına satarak oynayabilirsiniz yeni oyunları.

Evet kesinlikle alınır ben kullanıyorum.

Ek olarak yeni Game Pass sistemini öneririm yıllık 400 lira 400 civarı oyun var oldukça kaliteli.

Evet kesinlikle alınır ben kullanıyorum.

Ek olarak yeni Game Pass sistemini öneririm yıllık 400 lira 400 civarı oyun var oldukça kaliteli.

Peki laptopum çok eski, PC mi PS 5 mi ve kaç yıl gider PS?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki laptopum çok eski, PC mi PS 5 mi ve kaç yıl gider PS?
Tahminen 2030+ kadar yolu var. Ki ps5, ps4 gibi eski teknolojiye sahipte değil o yüzden destek kesilse bile kullanabilirsiniz. Yeni çıkacak ps5 modeli bence gereksiz çünkü hem cd girişi olmayacak (harici olacak ama o da yer kaplıyor güzel de değil) hem de eğer ps6 çıkarsa aralarındaki fiyat farkı az olacak insanlar ps5 pro(?) Alacağına gider ps6 alır o yüzden ps5 te elinizden daha kolay çıkar diye düşünüyorum (zaten pro modellere ekstra destek verilmiyor o da mantıksız). Hocam önümüzde en az 7 yıl var o zamana kadar dibini sıyırırsınız. Illa pro model beklemenize gerek yok bence sony de resmi açıklama yaptığın görmedim bu konu hakkında.

Laptopunuz eski olsa bile en azından bilgisayarla yapılacak temel şeyleri yapabilirsiniz konsolla da oyununuzu oynarsınız.

Çok teşekkür ederim bugün PS 5 alicm.

Ben de kendime aynı soruyu soruyorum. The Last of Us, Uncharted ve God of War'ın son 2 oyunu hariç kalan oyunları oynamak istiyorum. Sadece bu oyunları oynayacağım. Kalan oyunlar ilgimi çekmiyor, gaming pc var. Sadece bu 10 oyun için PS5 almak sanırım mantıklı değil. Ama bu sefer de ikinci el PS4 ve PS4 Pro'lar bile pahalı. PS4 ikinci elde ortalama 6000 desek, PS4 Pro ise 7500 desek PS5 ise 15.200 TL şu an en ucuz. Ben de bilemedim.

Bütçe kısıtı olmayan her oyuncu bence Playstation almalı. Bütçe kısıtı varsa sadece PC, yoksa PC artı Playstation.

Almanya'da 60 ay taksitli, aylık 10,89 Euro'ya God of War Ragnarok paketli PS5 alınabiliyor. Kiralama değil dikkat edin satın alma.

Hocam nasıl soru böyle? Tabii ki alınır, fiyatı uçuk ama. PC oyun için daha iyi bana göre ama PS da çok güzeldir. İsterseniz alabilirsiniz.

N11, Trendyol gibi sitelerde Dijital versiyon Çin'den gelme PS5'ler 15200 TL civarlarına bulunabiliyor. Avrupa'da Ragnarok dahil PS5 cihazlar ortalama 520 Euro yani yaklaşık 10500 TL. Sizce N11 ya da Trendyol gibi sitelerden Dijital ya da CD'li Çin'den gelme PS5'ler 15.200-15.500 gibi fiyatlara alınır mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…