PS5 2023'te alınır mı?

Ben de PC ve PS5 arasında gidip geliyorum fakat şu an PS4 kullanan biri olarak tercihimi PS5'ten yana yaptım.
 
Ps 5 kesinlikle al yanında da ps plus deluxe yada extra al
 
Bu sıralar bence de PS5 alınır çünkü PC oyun fiyatları yavaş yavaş PS'i geçmeye başladı ben de düşünmüyorum değilim.
 
PS5 oyunlarına durmadan zam geliyor. Bu PSN Plus üyeliğine de pek güvenmemek gerekiyor en başlarda oyunların fazlalığı göz boyasa da bunun sonraki süreçlerde ki devamlılığı tartışılır. Nitekim Game Pass sadece konsol için oyunların gitgide eksikliği göze çarpar vaziyette. Haliyle PS5 çok pahalı ve kullanılmayıp köşeye atılabilecek bir lüksünün olabileceğini düşünmüyorum. PC'ye yönelmek şu zamanda daha mantıklı.
 
Hocam hala alınır tabiki. Ben de PS 4 slim var aynı zamanda da 3060 lı sistemim var. İkisi çok farklı ortam. PS 4 de oynarken aldığım zevki pc de alamıyorum ve 3060'lı sistem kötü bir sistem değil Bununla beraber ps plus aboneliği var. İçerisinde God of War, Last of Us gibi çok güzel oyunlar var. Ben yıllık almıştım 650 TL'ye. Bunun yanına bir de EA Games Pass aldım yıllık 250 tlye. Oldukça fazla oyun var. PS Store da indirimleri takip ettiğinde oyunlar indirime giriyor. CD'li almak zorunda değilsin koleksiyon takıntın yoksa eğer.
 
Hocam çok pahalı olmuş değmez bence. O fiyata sistem toplayın her oyunu rahat oynarsınız.
 
Platform, hikayeli oyunlar için alınabilir tabi ki plus üyeliği çok iyi oyunlara para vermiyorsunuz. PC'nin başka güzel kabiliyetleri var. Karşılaştırmak çok anlamlı değil aslında.
 
Bu sıralar bence de PS5 alınır çünkü PC oyun fiyatları yavaş yavaş PS'i geçmeye başladı ben de düşünmüyorum değilim.

Hayır PSN daha pahalı emin ol Baldur's Gate 1200 TL benim PS 5 almaya 6 senelik PSN hesabım ve küçük kardeşim için düşünüyorum.
Eğer PC kötü ise PC al PS zaten hep ucuz kalan bir şey oluyor.

PS5 eski bir ürün değil ki neden alınmasın 2023 de? 2023 de PS5 alınmayacak ise ne alınacak? Alınır hocam.

Ben sırf evde bulunsun diye almayı düşünüyorum 2024 yazında RTX 3050 değiştirebilirim ama PS5 alırsan 6 sene rahat gideceğini düşünüyorum.


Bende 3050'li sistem var senin sisteme yakın benim de 2019 da FIFA Edition konsolum vardı bozulmasaydı diyorum çeşke TLOU 2 oynadığım günleri özledim PS 5 alınca ilk TLOU 2 bitireceğim.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…