PS5 + 4070 laptop vs sadece 4080 laptop

Hocam eyvallah güzel kombinde yani bunların hepsini ikinci el bile alsam 75-80k arası çıkar ki muhtemelen ben az bile söylüyorum.
Haklisin ama fiyattan bir tık bağımsız olarak en optimum seçeneği düşündüm hocam. Hepsini aynı anda değil de önem sırasına göre para oldukça sırayla da alabilirsin

Hocam bilgisayar mühendisliğini ileride okuyacaksanız bilgisayarı şimdi almanızı önermem. Siz bilgisayara ihtiyaç duyana kadar yeni teknolojiler gelecek, fiyatlar değişecektir.

Hocam bilgisayar mühendisliğini ileride okuyacaksanız bilgisayarı şimdi almanızı önermem. Siz bilgisayara ihtiyaç duyana kadar yeni teknolojiler gelecek, fiyatlar değişecektir.
Hocam @ebabil3 hocamın dediği gibi M1 işlemcili Macbook Air alsam sizce mantıklı olur mu? 20k civarında ilanlar vardı

Hocam @ebabil3 hocamın dediği gibi M1 işlemcili Macbook Air alsam sizce mantıklı olur mu? 20k civarında ilanlar vardı
Hocam alınabilir tabiki ama dediğim gibi sizin ne zaman bilgisayara ihtiyaç duyacağınızı bilmiyorum. Bu yüzden siz ihtiyaç duyduğunuzda şimdiki alım gücüyle belki daha yeni teknoloji laptoplar alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…