PS5 aldıktan sonra PS Plus üyeliği almak zorunlu mu?

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, yakında PS5 almayı düşünüyorum. Fakat bir arkadaşım üyelik almayacaksan CD'li al üyelik olmadan oyun alamazsın, konsol bir hiç olur gibi şeyler söyledi, sallıyor gibime geldi.
Bu doğru mu yani ben buna yüklü miktarda para ödüyorum üstune yıllık 3000 TL civarında üyelik mi alacağım? Bu konsol belki 10 yıl duracak her yıl ödenir mi bu miktar mantıklı mı?

Hadi bu kadar fazla bir oyunlarına bakayım dedim 5-10 tane dışında ben düzgün ve benim tarzım bir oyun göremedim.
Ben nadir oyun alırım yani sık sık almam. İndirim gördüm mü alırım? Örümcek adam almayı düşünüyorum ilk hatta, üyelikte örümcek adam 2 bile yok.

Ne yapmalıyım hangi versiyonu almalıyım bu durumda, CD mi kaldı şu zamanda? PS Plus üyeliği almak zorunda mıyım yani almazsam değmez mi? Sadece oyunlara para versem yetmiyor mu?

CD okuyuculu alırsan örmek FC 25 CD'sini alır oynar 26 çıkınca satar 26'yı alırsın.
Mağazada kütüphanede kalsın istiyorsan cdsiz i al sen bilirsin.
Bende mağazada olmasından yanayım daha çok tatmin ediyor istediğin zaman oynuyorsun. Ama PS de oyunlar daha pahalı 70 eurodan çıkıyor, önümüzdeki sene yüksek ihtimalle 80'den çıkacak. 3 bin lirayı geçebilir oyun fiyatları, Delux sürümler zaten 3 binden fazla.:( ayrıca çoğu indie oyun fiyatı bile bence fazla pahalı.

Ücretli oyunları online oynamak istiyorsan PS+ almalısın. Ücretsiz oyunlar için PS+'a gerek yok.

Ücretli oyunları online oynamak istiyorsan PS+ almalısın. Ücretsiz oyunlar için PS+'a gerek yok.
Mesela NFS 2015 almayı düşünüyorum. Bu oyun tamamen online tabanlı bir oyun çevrimdışı diye birşey yok. Bu tarz oyunlarda işler nasil yürüyor.

Zorunlu değil ama güzel bir seçenek CD'li versiyonu almayıpta Digital alırsanız ekstra üyelik alırsanız birçok şeye erişebiliyorsunuz zaten. Ben Digital almıştım gayet memnunum.
PS Plus'a aylık oyunlar geliyormuş galiba bunları kütüphaneye ekleyince sonsuza kadar duruyormuş. Mesela çok güzel bir oyun geldiğinde bir aylığına 200 lira verip kütüphaneye eklemek mantıklı mı?
PS+ almak zorundasın o zaman. Bütçe uygunsa PC al bence.
GTX 1650'li var çok yeterli değil ama alırsam laptop almak zorundayım laptoplar da bir tık pahalı. PS5 2k veya 4k 60fps verebiliyor diye biliyorum. Bu konuda kararsızım.

PS Plus'a aylık oyunlar geliyormuş galiba bunları kütüphaneye ekleyince sonsuza kadar duruyormuş. Mesela çok güzel bir oyun geldiğinde bir aylığına 200 lira verip kütüphaneye eklemek mantıklı mı?

Ben öyle yapıyorum. Gerçi benim senelik üyelik o yüzden kafam rahat. Hem ABD hesabında PS Plus var hem Türkiye hesabın da var ikisini aktif bir şekilde kullanıyorum.

ABD hesabında Türkiye hesabında olmayan oyunlar var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı