PS5 alınabilir mi?

Violence11

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar, ben 7. sınıfım ve malum yaz tatili geliyor ve bu son tatilim olacağı için iyi geçirmek istiyorum. Kardeşimle birlikte para biriktirmeye karar verdik. Sizce PS 5 alınabilir mi?

İlk önce PS5 sonrada oyunlar için biriktirebilecekseniz neden olmasin?

Alınır dostum cdli sürümü alırsan PS4 oyunları alabilirsin PS4 oyunları da kutulu olarak ucuza geliyor her oyun değil ama TLOU2'yi 150TL'ye almıştım Spider-Man'i 200TL'ye aldım Sony kendi Game Pass hizmetini de yapacak onu da alabilirsiniz gayet güzel bir cihaz.

Selam dostlar, ben 7. sınıfım ve malum yaz tatili geliyor ve bu son tatilim olacağı için iyi geçirmek istiyorum. Kardeşimle birlikte para biriktirmeye karar verdik. Sizce PS 5 alınabilir mi?
Yeni Playstation Plus olayından sonra oyun sıkıntısı bir nebze giderildi. Alabiliyorsanız tabi ki alın.

PS 5 bütçesi ile PS4 Pro alıp kalan parayla sürüyle oyun alabilirsiniz. Bu daha mantıklı olacaktır. Şu an bence fiyatı olması gerektiğinden yüksek.

Para biriktirebilirseniz neden olmasın. Ama ben olsam almazdım. Umarım pişman olmazsınız.

14 bin TL palastitoin 5 geri Kalan da 500 den başlayan oyunlar. Çok zor sizin yaşınızda ki insanlar için. Anneniz babanız 10 bin maaş ile çalışmıyorsa tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…