PS5 alınır mı yoksa PS6 mı beklenmeli?

Daha fazla  
Selamlar, oyun bilgisayarım ve 2K monitörüm var fakat GTA 6 ve konsol özel oyunları erken oynayabilmek için PlayStation almaya karar verdim. Sizce şu an PS5 mi almalıyım yoksa PS6 mı beklemeliyim? Ayrıca PS5'in hangi versiyonunu almalıyım?

PS6'nın tahmin edilen tanıtım tarihi 2026 olarak biliniyor. Duyurulması, çıkması, satılması, fiyatının alınabilir seviyelere gelmesi bence en aşağı 2027'nin ortalarını bulur.

2027'ye kadar sabredebilirim diyorsanız bekleyin ama ben olsam temiz ikinci el PS5 alıp PS6 çıkınca da yine ikinci el olarak satardım.

Bence eğer maddi durumun uygunsa ps5 pro al hatta yurtdışından getirebiliyorsan kesin pro al. Ps6 2027 sonlarında ya da 2028 başında çıkacak, bugün pro alsan 4 - 5 sene çok rahatlıkla kullanırsın. Ps6 çıktıktan 2 sene sonra da eğer istersen ps6'ya geçersin. Ben konsolların ilk çıkan serilerinden alma taraftarı değilim, konsol çıktıktan bir kaç sene sonra almak daha iyi oluyor, herhangi bir sorun varsa o sürede görülüp düzeltilip stabilize ediliyor.

Öncelikle PS6 daha kasım 2027'de gelecek haliyle beklemek anlamsız olur bugünden yurt dışı PS5 Pro almanızı öneririm. Sarı sitede bir sürü cihaz var en fazla 35k verin üstünü hak etmez. GTA 6'yı en iyi oynatacak bugün için PS5 Pro çünkü konsol olarak Xbox tarafında da rakibi yok. Aynı zamanda diğer oyunları da 1-2 çıt daha iyi oynarsınız PS5 ve Series X'ten.
PS6 gelince satar geçersiniz zaten GTA 6'yı da tanıdığım Rockstar hemen PS6'ya optimize eder PS6 sürümünü çıkarır o zaman oradan devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…