PS5 alınır mı?

sscampp

Femtopat
Merhaba, yaklaşık iki senedir oyunlarımı PS4 üzerinden oynamaktayım. Konsol kullanan genel oyuncu kitlesinin aksine genelde multiplayer oyunları tercih ediyorum. Yeri geldiğinde hikayeli oyunları oynuyorum ancak odak noktamda değiller, oynadıklarım ise özel oyunlar oluyor. Sizleri kısaca bilgilendirdiğime göre sorularıma geçeyim.

Bahsettiğim oyun seçimlerime göre oyun kalitesini arttırmak için yeni nesle geçmek mantıklı mı?

Çıktığı gibi alırsam başıma gelebilecek şeyler neler, iki senelik garanti bu sorunlar için çözüm olur mu?

Alacak olursam PS5 digital Edition ve standart PS5 arasından hangisini seçmem daha mantıklı olur? 2. el oyun almak için PS5 daha mantıklı gibi ama fiyat farkı muhtemelen 500 ile 1000 lira arasında olacaktır.

Sorularım bunlar, yardımcı olabilirseniz sevnirim. Lütfen PC almamı tavsiye etmeyin, oyun için konsol tercih ediyorum.

Merhaba, yaklaşık iki senedir oyunlarımı PS4 üzerinden oynamaktayım. Konsol kullanan genel oyuncu kitlesinin aksine genelde multiplayer oyunları tercih ediyorum. Yeri geldiğinde hikayeli oyunları oynuyorum ancak odak noktamda değiller, oynadıklarım ise özel oyunlar oluyor. Sizleri kısaca bilgilendirdiğime göre sorularıma geçeyim.

Bahsettiğim oyun seçimlerime göre oyun kalitesini arttırmak için yeni nesle geçmek mantıklı mı?

Çıktığı gibi alırsam başıma gelebilecek şeyler neler, iki senelik garanti bu sorunlar için çözüm olur mu?

Alacak olursam PS5 Digital Edition ve standart PS5 arasından hangisini seçmem daha mantıklı olur? 2. el oyun almak için PS5 daha mantıklı gibi ama fiyat farkı muhtemelen 500 ile 1000 lira arasında olacaktır.

Sorularım bunlar, yardımcı olabilirseniz sevnirim. Lütfen PC almamı tavsiye etmeyin, oyun için konsol tercih ediyorum.
Bence multiplayer odaklı oynuyorsan hiç gerek yok,sadece para israfı olur.

Alacak olursam PS5 Digital Edition ve standart PS5 arasından hangisini seçmem daha mantıklı olur? 2. el oyun almak için PS5 daha mantıklı gibi ama fiyat farkı muhtemelen 500 ile 1000 lira arasında olacaktır.

Multiplayer odaklı oyunlar için tavsiyem Xbox Series S alman. Hem (muhtemelen) daha ucuz olacak kendileri.

Öncelikle hızlı bir internetiniz varsa veya oyun kutusu koleksiyonu gibi bir şey yapmıyorsanız kesinlike digital editon alın sonuçta hem kutulu oyunlar daha pahalı hem de alırken verdiğiniz var söz konusu.
PS5 alınır mı konusunda ise, hocam daha fiyat belli olmadığından ne desek boş ancak benim gözümde 8K gibi bir fiyata çıkarsa o paralara masaüstü bilgisayar almak bana daha sıcak geliyor. Sonuçta konsol oyunları daha pahalı (AAAA'a oyunların çıkması ile 69,99 dolara çıkacak) ve Online oyun oynamak için aylık olarak para dökmek bana çok aykırı. Zaten 8K vermişim konsolu almışım, 500 TL'ye oyunu da almışım neden gidip PS Plus alıyorum aylık 30 liraya? Bu tür sebeplerden dolayı kesinlikle alınmaz ama siz konsol oyuncusu iseniz ve bilgisayar size çok aykırı geliyorsa PS5 kesinlikle çok güzel sadece fiyat burada belirleyici oluyor maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı