PS5 alınır mı?

Maddiyat olarak konsoldan sonra oyunları alacak gücünüz de varsa alın tabii ki.
500-600 lira bandındaki oyunlara yetişemem ama indirimler ve 2. el oyunlar ile bir şekilde idare etmeyi düşünüyorum. Ayrıca multiplayer oyunlar da oynadığım için oyalar gibi.

Tavsiyeleriniz ile biraz daha düşündüm. Konsol çıktıktan sonra kısa bir süre bekleyeceğim. Bu nesilde geriye uyumluluk iyi bir şekilde getirilmişse muhtemelen alacağım. Sürüm olarak da, fiyat farkı 1000 liranın üstüne çıkmazsa diskli olanı tercih edeceğim.

Bu dediklerime alternatif tavsiyeniz varsa açığım.

Son düzenleme:
Hocam eğer online oyun oynuyorsanız bilgisayar almanız daha iyi bir seçim olacaktır. Exclusive oyunlar haricinde PS5 almak pek mantıklı gelmiyor bana. Bilgisayar alırsanız belki biraz daha pahalıya gelecektir ama parçalar eskiyince değiştirme imkanınız var, oyunlar katbekat daha ucuz, Kare hızı sınırlaması yok. Bilgisayar ile beraber 144Hz veya 240Hz bir monitör alarak mükemmel bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Eğer PS5 istiyorum derseniz biraz para biriktirip bilgisayar ile beraber DualShock 5 almak daha mantıklı seçim olacaktır. PS5 alsanız bile AAA veya çıkacak olan AAAA oyunlara neredeyse 4 haneli tutarlar vermek çok mantıklı gelmiyor bana.

Bazı siteler PS4 için çok ucuza oyun satıyorlar. Sistem şu şekilde:
Siz Marvel Spider-Man 1 alıyosunuz diyelim.
Siz alıyosunuz ve mailinize bir adet hesap yolluyolar.
O hesapta Marvel Spider-man kesinlikle oluyor.
ama içinde farklı oyunlarda oluyor. Site ismi vermeyeceğim fakat aratarak kolayca 4-5 tane buna benzer güvenilir site bulabilirsiniz. 60TL ye oyun çıkalı 1 ay olmasına rağmen Marvel Spiderman ı almıştım. Hesapta GTA5, Just Cause 3, Mortal Kombat X, Call of Duty Black Ops 4 gibi birsürü çok iyi oyun çıktı. Ve bunların dışında PS Plus ile Çoğu popüler oyuna ulaşmak mümküni Days Gone, Batman, The Last of Us, Battlefield 1, Fallout 4, Detroit, Uncharted 4: A Thief’s End gibi oyunlar geliyor. Kısaca benim anlattığım sistemi ve Ps Plus ı katarsak, Blu-Ray e pek gerek kalmıyor. Tavsitem Digital Edition almak, ama paran bolsa al tabi kalsın bi kenarda belki lazım olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı