5 530546 Decipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3.804 Çözümler 1 24 Eylül 2023 #11 atakanatlgn dedi: PlayStation exclusive oyunları da yavas yavas PC'ye gelecek zaten. God ragnarok 2023 veya 2024 bası PC'ye çıkış yapacak deniyor. Genişletmek için tıkla... 2024 ortalarına doğru bekliyoruz. En kötü 2025 başı veya ortaları.
atakanatlgn dedi: PlayStation exclusive oyunları da yavas yavas PC'ye gelecek zaten. God ragnarok 2023 veya 2024 bası PC'ye çıkış yapacak deniyor. Genişletmek için tıkla... 2024 ortalarına doğru bekliyoruz. En kötü 2025 başı veya ortaları.
Giorno Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #12 tumu dedi: Mantıklı değil bence de, sistemin iyi. Özel oyunlar ise zaten 2-3 yıla geliyor PC tarafına. PS5 parasına gamepad falan al. Hatta yükseltme bile yapabilirsin o daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... PC laptop olduğu için herhangi bir yükseltme yapamıyorum. Ek olarak garanti dışı oluyor. Xevanior dedi: Gereksiz bence. Konsola vereceğin parayla ekipman ve oyun alabilirsin. Bilgisayarın iyiymiş zaten. Genişletmek için tıkla... Haklısınız bende öyle yapmayı düşünüyorum artık.
tumu dedi: Mantıklı değil bence de, sistemin iyi. Özel oyunlar ise zaten 2-3 yıla geliyor PC tarafına. PS5 parasına gamepad falan al. Hatta yükseltme bile yapabilirsin o daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... PC laptop olduğu için herhangi bir yükseltme yapamıyorum. Ek olarak garanti dışı oluyor. Xevanior dedi: Gereksiz bence. Konsola vereceğin parayla ekipman ve oyun alabilirsin. Bilgisayarın iyiymiş zaten. Genişletmek için tıkla... Haklısınız bende öyle yapmayı düşünüyorum artık.