PS5 alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Yakın zamanda PlayStation 5 Slim Digital Edition almayı düşünüyorum. Durumu izah edeyim:
Yaklaşık 4 yıl önce Huawei Matebook D14 Ryzen 5 3200U APU sistem almıştım, okul ve Online işlerimde işimi görsün amacıyla, fakat siz de fark edersiniz ki bu sistemle oyun çok oynanmıyor. Laptop hala işimi görüyor, çok şükür bir sorunumuz yok kendisiyle fakat oyun oynamak için PS 5 alma düşüncesi var kafamda. Çocukken PS'2'im vardı ama 8-9 yaşında olunca haliyle insan çok bir şey hatırlamıyor, ilk konsolum olarak sayabiliriz PS5'i. Kullanıcı tavsiyesi olan var mıdır benim için? Bir de TV linkinde göreceksiniz tazeleme hızı SMR 600 diyor, bu ne demek, 60 Hz aşağısı ise üzer açıkçası.

Artı olarak Vestel 47PF9090 Full HD (FHD) TV evdeki televizyonum bu. Oyunları 1080p de oynamak beni gayet tatmin eder şu anlık. 1-2 yıl içinde zaten TV'yi değiştirmeyi düşünüyoruz. Bu televizyon işimi görür diye düşünüyorum. Çok bilgi sahibi olmadığım için danışmak istedim.
-Bu arada forumda yeniyim bir şeyi yanlış ya da eksik yaptıysam kusura bakmayın.

İfadeler: WHT
Diğer konuları bilemem ama size tek tavsiyem alacaksanız CD'li sürümünü alın. Öte türlü PS servisinde olmayan oyunlara 1000-2000 TL civarında para ödeyeceksiniz.

Böyle en azından elinizdeki CD'leri takas edersiniz başkalarıyla.

Oyunların fiyatlarında hiçbirinde yerel fiyatlandırma yok. Haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Kesinlikle Xbox alın. PlayStation oyunları inanılmaz pahalı. Xbox'ta aylık Game Pass alarak neredeyse her oyuna sahip olabiliyorsunuz üstelik Xbox daha ucuz.

TV sanırsam 60 Hz. PS5 oyunlarına gücüm yeter derseniz alınır. Bir oyun en kötü 1000 TL'den başlıyor.

PlayStation'a özel oyun oynamayacaksan Xbox daha mantıklı olur.

Kesinlikle Xbox alın. PlayStation oyunları inanılmaz pahalı. Xbox'ta aylık Game Pass alarak neredeyse her oyuna sahip olabiliyorsunuz üstelik Xbox daha ucuz.
PS Plus'ta da bir sürü güzel oyun var hocam.

Bu kadar hızlı cevaplar geleceğini beklemiyordum sağ olun arkadaşlar. Oyun fiyatları konusunda şuan bir indirim mevcut Ps storede. Şuanlık alacağım oyunlar:
Cod mw 2019
Last Of Us 1 Remastered
Gta 5
Cod mw 2 remastared
RDR 2
yaklaşık indirimle beraber 2200 fiyat bandına geliyor tam hesaplamadım şuan.
Oyunlara para verme konusunda Game Pass sistemi çok avantajlı fakat ben oyunlara sahip olmayı daha çok seviyorum. Abonelik sistemleri çok tatmin etmiyor beni artı olarak ps5 dualsense olayı çok hoşuma gidiyor cod hayranı olduğum için çok merak ediyorum o mevzuyu son durum bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…