PS5 alınır mı?

25.000 lira sana göre normalse alabilirsin. Ama onun temizliği zor olabilir. Kesinlikle dijital almalısın bazı CD'lerde hata çıkabiliyor. Mesela benim kuzenimde GTA 5 CD'si hatalı çıktı oyuna giremiyordu. Sonra başka CD ile değiştirdi. Onun yerine PlayStation 4 Slim alabilirsin ya da 4 Pro alabilirsin. PlayStation 5 alacaksan dediğim gibi dijital alabilirsin yani.

2200 bandı o oyunlar için iyi. Ancak GTA 5 kaç lira?

Bütçe konusunu babamla hallettim hocam Dijital daha mantıklı tercih diyorsunuz peki normal cdli versiyonu alıp dijitali kullanmak daha mantıklı değil mi ekstra olarak blu-ray sürücü kısmınız oluyor bir bakıma.

650 civarı premium editon versiyon 250 civarı da hikaye modu hocam fakat ben çok anlamadım o mevzuyu pre versiyonu alırım muhtemelen. Gta 5 çıktığında internet kafelerde takıldığım için doğru düzgün oyunu oynayamadım. Kendim tam anlamıyla bitirmek istiyorum aslında.

Ek olarak elimdeki laptop 60hz. Tv tatmin etmez gibi gelirse hdmi portuyla bağlayıp kendi laptopumda da oynayabilirim herhalde? Tek eksisi 14 inç olması olur.

Son düzenleme:
Küçücük laptop ekranı tatmin etmez hocam. Tv düşük hz bile olsa onda oynayın derim. Benim Tv 43 inç ama 50 hz ben de ps5 alırsam televizyona bağlayacağım küçük ekrandan iyidir bence.

Küçücük laptop ekranı tatmin etmez hocam. Tv düşük hz bile olsa onda oynayın derim. Benim Tv 43 inç ama 50 hz ben de ps5 alırsam televizyona bağlayacağım küçük ekrandan iyidir bence.
Hocam cihazı dün aldım TV 60 Hz imiş. 1080p 60 FPS tlou2 oynuyorum çok başka bir zevk inşallah alırsınız.

Hocam cihazı dün aldım TV 60 Hz imiş. 1080p 60 FPS tlou2 oynuyorum çok başka bir zevk inşallah alırsınız.
Hayırlı olsun. Vallahi düşünüyorum hocam. Para çıkarsa kesin alacağım. Görüntü falan güzel duruyor mu benim tv 43 inç 1080p 50 hz o konu beni biraz geriyor.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Vallahi düşünüyorum hocam. Para çıkarsa kesin alacağım. Görüntü falan güzel duruyor mu benim tv 43 inç 1080p 50 hz o konu beni biraz geriyor
Hocam instaniz varsa Insta verin oradan yazayım burada biraz acemiyim kafanızdaki soruları cevap veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…