Elimde olan Xbox Series S'i satıp (Depolama sorunundan dolayı 500GB kart 13 bin TL) özel oyunları ve GTA 6'yı oynamak için PS5 Slim veya Pro alınır mı? (Not: Şu an bilgisayarım yok; 9 ay sonra alacağım, alsam bile PS5'i yine de kullanırım.)
Japonya'dan PS5 aldım. Yeni çıkan oyunlardan da 5-6 tane aldım. ilk 1 hafta oynadım sonra yeterli oldu. Şimdilerde hiç açmıyorum nerdeyse. Ps5 yerine pc/laptop almanı şiddetle tavsiye ederim.
Japonya'dan PS5 aldım. Yeni çıkan oyunlardan da 5-6 tane aldım. İlk 1 hafta oynadım sonra yeterli oldu. Şimdilerde hiç açmıyorum neredeyse. PS5 yerine pc/laptop almanı şiddetle tavsiye ederim.
Xbox'u değerlendirmek için düşündüm araya 8 9K koyup alacağım zaten PC alacağım gelecek yaz o zaman Xbox boşa gideceğine PS5 alıp GTA 6 ve özel oyunları oynarım diye düşündüm.
Xbox'u değerlendirmek için düşündüm araya 8 9K koyup alacağım zaten PC alacağım gelecek yaz o zaman Xbox boşa gideceğine PS5 alıp GTA 6 ve özel oyunları oynarım diye düşündüm.
Eğer Hepsiburada'dan vs alacaksanız daha ucuza olabilir ancak MediaMarkt vatan falan alacaksanız aynı fiyata sistem alın ferim bir de Pro almak bence gereksiz.
Eğer Hepsiburada'dan vs alacaksanız daha ucuza olabilir ancak MediaMarkt vatan falan alacaksanız aynı fiyata sistem alın ferim bir de Pro almak bence gereksiz.