PS5 All-in-One PC'ye bağlanabilir mi?

Valkyrieep

Centipat
Daha fazla  
Benim ekran içi bilgisayarım var yani şöyle, monitörün içinde bilgisayarım var. Ofis bilgisayar ve arkasında HDMI girişi var. Ben PlayStation'umu o HDMI ile bağladığımda oynayabilir miyim? Oynayabiliyorsam nasıl ekrana getiririm HDMI ile bağlanan görüntüyü?

PS5 Ayarlar > Sistem > Uzaktan Oynama açıp oradan PS remote play indirip uzaktan oynayabilirsiniz.

HDMİ girişine bağlayıp oynayamassınız diye biliyorum. Laptop olarak düşününce All-in One PC'yi laptopta da olmuyor.

Olursa söyleyin hocam.

Son düzenleme:
HDMI kablosunu bağladıktan sonra bildirim geliyor, ona tıklayarak PlayStation ekranına geçiyorsun. Yine klavye kısayolu kullanarak geri PC ekranına dönebiliyorsun. Laptopada PlayStation bağlarsın. Yanlış bilgi bu tamamen.
Remote Play çok kötü bir hizmet bunuda söyleyeyim.

Son düzenleme:
O HDMİ Girişi değildir. Çıkışıdır. Yanlış bilgi vermeyin. Sizinki yanlış bilgi.

Bildirim falan gelmiyor.

Arkadaş delirdin sanırım, bildirim gelmedi diyelim, display changer kısmından geçirirsin.

Nerede? Delirmişim kanıtla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HP Pavilion all in One'larda bu şekilde. Marka, model belirtilirse her türlü yardımcı olunur. HDMI girişini süs olsun diye eklemiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…