MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 28 Ocak 2024 #11 emirtanrıverdi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et HP Pavilion all in One'larda bu şekilde. Marka, model belirtilirse her türlü yardımcı olunur. HDMI girişini süs olsun diye eklemiyorlar. Genişletmek için tıkla... Laptop için geçerli deyip boş yapıyorsun. HP Pavilion olduğunu nereden biliyorsun? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2024
emirtanrıverdi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et HP Pavilion all in One'larda bu şekilde. Marka, model belirtilirse her türlü yardımcı olunur. HDMI girişini süs olsun diye eklemiyorlar. Genişletmek için tıkla... Laptop için geçerli deyip boş yapıyorsun. HP Pavilion olduğunu nereden biliyorsun?
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 943 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #12 MzSe dedi: Laptop için geçerli deyip boş yapıyorsun. HP Pavilion olduğunu nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... HP olmasına gerek yok ki. Her HDMI girişi olan all in One'da yapılır bu. Laptop ekranınada bağlanır, bağlamak istiyorsan yardımcı olayım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2024
MzSe dedi: Laptop için geçerli deyip boş yapıyorsun. HP Pavilion olduğunu nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... HP olmasına gerek yok ki. Her HDMI girişi olan all in One'da yapılır bu. Laptop ekranınada bağlanır, bağlamak istiyorsan yardımcı olayım.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 28 Ocak 2024 #13 emirtanrıverdi dedi: HP olmasına gerek yok ki. Her HDMI girişi olan all in One'da yapılır bu. Laptop ekranınada bağlanır, bağlamak istiyorsan yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... HP victus için var mı mesela? PS5 var bende bulamadım.
emirtanrıverdi dedi: HP olmasına gerek yok ki. Her HDMI girişi olan all in One'da yapılır bu. Laptop ekranınada bağlanır, bağlamak istiyorsan yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... HP victus için var mı mesela? PS5 var bende bulamadım.
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 943 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #14 MzSe dedi: HP victus için var mı mesela? PS5 var bende bulamadım. Genişletmek için tıkla... Capture card ile halledersin.
MzSe dedi: HP victus için var mı mesela? PS5 var bende bulamadım. Genişletmek için tıkla... Capture card ile halledersin.
V Valkyrieep Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #15 emirtanrıverdi dedi: Başardınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam PlayStation daha gelmedi yurt dışından aldım gelince yazacağım bilgisayar modelide HP'nin all in One PC'si ama Pavilion değil. emirtanrıverdi dedi: Başardınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam PS5 geldi televizyonda oynadım şimdi all in one de deniycektim ama olmadı ne yapabilirim HDMI taktım çalıştırdım. emirtanrıverdi dedi: Başardınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam PS5 geldi televizyonda oynadım şimdi all in One de deniycektim ama olmadı ne yapabilirim HDMI taktım çalıştırdım olmadı. emirtanrıverdi dedi: Başardınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam PS5 geldi televizyonda oynadım şimdi all in One de deniycektim ama olmadı ne yapabilirim HDMI taktım çalıştırdım olmadı. Son düzenleme: 6 Şubat 2024
emirtanrıverdi dedi: Başardınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam PlayStation daha gelmedi yurt dışından aldım gelince yazacağım bilgisayar modelide HP'nin all in One PC'si ama Pavilion değil. emirtanrıverdi dedi: Başardınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam PS5 geldi televizyonda oynadım şimdi all in one de deniycektim ama olmadı ne yapabilirim HDMI taktım çalıştırdım. emirtanrıverdi dedi: Başardınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam PS5 geldi televizyonda oynadım şimdi all in One de deniycektim ama olmadı ne yapabilirim HDMI taktım çalıştırdım olmadı. emirtanrıverdi dedi: Başardınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam PS5 geldi televizyonda oynadım şimdi all in One de deniycektim ama olmadı ne yapabilirim HDMI taktım çalıştırdım olmadı.