PS5 almaya değer mi?

Alınmaz.

Daha oyunları belli değilken PlayStation almak resmen kumar oynamaktır.

Biraz bekleyin, Sony bir duyursun oyunlarını, sevdiğiniz olursa ona göre alın.

NOT: Şimdi boş yapmayın "YOO SPIDER MAN VE SACKBOY" var diye, ben de biliyorum olduğunu.

Bunda haklısın bence. Geçen sefer PS4 çıktı. Ne oynasak diycez oyun yok. Bir killzone vardı hatırladığım.

Aslında PC varsa alacaksın 50 TL ye 2 tane ucuz oyun kolu bağlıcaksın Pc yi TV ye oyun kolunu taktımmı al sana Ps5
Ana benim kullandığım taktiğimi yazmışsın kopyacı kopyacı kopyacı.Sen benimi takip ediyon

Sony Türkiye oyun fiyatları ile kendi kendini bitirmiş durumda örnek: Sonic mania oyunu Xbox'da normal fiyatı 49₺ iken PS Store'de %50 indirimli fiyatı 44, 50₺ veya Battlefield V PS Store'de 539₺ iken Xbox'da 338₺.Türkiye'de PlayStation 5 çok ufak bir kesime hitap edecek. Ve büyük ihtimal Türkiye pazarına Xbox hakim olacak umarım onlarda bu fırsatı iyi değerlendirip 1.parti oyunlarda dublaj ve alt yazı desteği getirirler. Xbox all Access'de Türkiye'ye geliyor bu jenerasyon Türkiye'nin hakimi Xbox olacaktır.

Değmez gibi 8300TL çok para yurtdisinda 500 dolar ekran kartı fiyatına fakat burada gereksiz pahalı oyunları da pahalı değmez yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…