PS5 almaya değer mi?

H2onyaa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar PS5 almak istiyorum ama kararsızım. Elimde güçlü bir PC var. PS5'te oynayacağım 3 5 oyun var sizce değer mi? 2.el alacağım.

Hangi oyunları oynamayı düşünüyorsunuz? Eğer PS oyunlarına para yetiştirebilirseniz alınabilir.

Merhaba arkadaşlar PS5 almak istiyorum ama kararsızım. Elimde güçlü bir PC var. PS5'te oynayacağım 3 5 oyun var sizce değer mi? 2.el alacağım.
Ben olsam elimdeki sistemi satıp ps5 parasını ekleyip daha iyi bir sitem alırdım yine de sen bilirsin o konforu isteyene de bir şey diyemem

Hangi oyunları oynamayı düşünüyorsunuz? Eğer PS oyunlarına para yetiştirebilirseniz alınabilir.

Spider-Man 2 var(PC'ye çıkacak biliyorum ama PS'de daha ucuz)Last of Us part 2 Grand turismo 7 stellar Blade RDR1(PS'de daha ucuz) UFC 4 5 Rise of ronin aklıma gelmiyor şu anlık.

Ben olsam elimdeki sistemi satıp PS5 parasını ekleyip daha iyi bir sitem alırdım yine de sen bilirsin o konforu isteyene de bir şey diyemem.

Sadece ekran kartını değiştirsem yetiyor zaten 2070s yerine 4070 falan alırım belki.

Benim için artık değmiyor. PS1 döneminden beri hep PlayStation sahibi oldum. 5 ile bu durum değişti. PlayStation demek benim için exc özel oyunlar demekti. Lakin artık PC'ye geliyor. PS5 ise özel oyun konusunda en zayıf kalan nesil oldu.

Her ne kadar almasam ve almamayı düşünsem de bana bu düşüncemi GTA6 çıkışı değiştirecek gibi geliyor.

Elimde hem deskop pc hem Gaming laptop bilgisayar var. Şu ana kadar ihtiyaç duymadım. Spoilerden de iyi kaçıyorum. Geç oynamak sorun değil. Lakin GTA6 başka bir şey olarak geliyor. Sadece Zelda için aldığım Nintendo Switch gibi olacak sanırım.

Benim için artık değmiyor. PS1 döneminden beri hep PlayStation sahibi oldum. 5 ile bu durum değişti. PlayStation demek benim için exc özel oyunlar demekti. Lakin artık PC'ye geliyor. PS5 ise özel oyun konusunda en zayıf kalan nesil oldu.

Her ne kadar almasam ve almamayı düşünsem de bana bu düşüncemi GTA6 çıkışı değiştirecek gibi geliyor.

Elimde hem deskop PC hem Gaming laptop bilgisayar var. Şu ana kadar ihtiyaç duymadım. Spoilerden de iyi kaçıyorum. Geç oynamak sorun değil. Lakin GTA6 başka bir şey olarak geliyor. Sadece Zelda için aldığım Nintendo Switch gibi olacak sanırım.

GTA 6 için alınabilir mi bilemiyorum. Para sıkıntımda yok sadece kararsızım.

GTA 6 için alınabilir mi bilemiyorum. Para sıkıntımda yok sadece kararsızım.

Benim oyunun yapısından dolayı değil de sonuçta GTA oyunları ne vereceği belli oyunlar sadece sektördeki gelişmelerin öncüsü olacağını düşündüğüm için merak ediyorum. Özellikle RDR2 ile beraber dikkatimi çeken NPC geliştirmeleri merak ettiriyor. Yoksa GTA 5'e göre daha büyük haritaya sahip daha iyi görseli olan bir oyun olacak temelde.

Benim oyunun yapısından dolayı değil de sonuçta GTA oyunları ne vereceği belli oyunlar sadece sektördeki gelişmelerin öncüsü olacağını düşündüğüm için merak ediyorum. Özellikle RDR2 ile beraber dikkatimi çeken NPC geliştirmeleri merak ettiriyor. Yoksa GTA 5'e göre daha büyük haritaya sahip daha iyi görseli olan bir oyun olacak temelde.

O bahsettiğim oyunlar için alınır mı sizce??

3 4 oyun için değmez. Aktif olarak farklı oyunları alacaksan köküne kadar değer o ayrı bir konu. Plus olayı kiralama sistemlerini sevene gayet iyi. Çok fazla oyun veriyor ve kaliteli oyunlar çoğu.

Ve çogu PC'de var zaten 1 2 oyun yok.

O bahsettiğim oyunlar için alınır mı sizce?

Ve çogu PC'de var zaten 1 2 oyun yok.

PS hiç kullanmadım meraktan alıp 1 2 ay deneyip satmayı düşünüyorum zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı