H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 889 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #11 NaBuSe dedi: Ben almazdım. PC'ye çıkıyor artık. Genişletmek için tıkla... Yatırım için alınır mı? Peki? Sonuçta her şey zamlanıyor bu ülkede.
NaBuSe dedi: Ben almazdım. PC'ye çıkıyor artık. Genişletmek için tıkla... Yatırım için alınır mı? Peki? Sonuçta her şey zamlanıyor bu ülkede.
NaBuSe Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 411 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #12 H2onyaa dedi: Yatırım için alınır mı? Peki? Sonuçta her şey zamlanıyor bu ülkede. Genişletmek için tıkla... Cevabı sorunuzda. Bugün aldığınız dünden daha pahalı yarından daha ucuz.
H2onyaa dedi: Yatırım için alınır mı? Peki? Sonuçta her şey zamlanıyor bu ülkede. Genişletmek için tıkla... Cevabı sorunuzda. Bugün aldığınız dünden daha pahalı yarından daha ucuz.
Nyxa Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.409 Makaleler 1 Çözümler 4 22 Ekim 2024 #13 H2onyaa dedi: Merhaba arkadaşlar PS5 almak istiyorum ama kararsızım. Elimde güçlü bir PC var. PS5'te oynayacağım 3 5 oyun var sizce değer mi? 2.el alacağım. Genişletmek için tıkla... Elindeki PC ile oynayamayacağın PS5 oyunu yok. Üstelik aşırı aşırı para ödemeden oynayabilirsin.
H2onyaa dedi: Merhaba arkadaşlar PS5 almak istiyorum ama kararsızım. Elimde güçlü bir PC var. PS5'te oynayacağım 3 5 oyun var sizce değer mi? 2.el alacağım. Genişletmek için tıkla... Elindeki PC ile oynayamayacağın PS5 oyunu yok. Üstelik aşırı aşırı para ödemeden oynayabilirsin.
H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 889 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #14 Nyxa dedi: Elindeki PC ile oynayamayacağın PS5 oyunu yok. Üstelik aşırı aşırı para ödemeden oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Almaktan vzageçtim sağ olun.
Nyxa dedi: Elindeki PC ile oynayamayacağın PS5 oyunu yok. Üstelik aşırı aşırı para ödemeden oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Almaktan vzageçtim sağ olun.
Caner_ank Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #15 Nyxa dedi: Elindeki PC ile oynayamayacağın PS5 oyunu yok. Üstelik aşırı aşırı para ödemeden oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... UFC 5 hastasına yeterli bence PS almak için.
Nyxa dedi: Elindeki PC ile oynayamayacağın PS5 oyunu yok. Üstelik aşırı aşırı para ödemeden oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... UFC 5 hastasına yeterli bence PS almak için.