EmoAbi321123 Picopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 489 Yer Everest dağının içi 6 Eylül 2020 #11 Eric_Cartman dedi: Birincisi onun adı arıza değil kronik sıkıntı ikincisi Sony'nin böyle konulara Eurasia garantisi var ve sözde "arıza" olan kronik sıkıntılarda cihaz değişimi yapılıyor lütfen araştırıp açın konuyu. Genişletmek için tıkla... Hiç konsol um olmadı ve sony eurasi garantisi olduğu kafamdan uçmuş kerobey dedi: İnce olduğu için arızalı olabileceğini mi düşünüyorsun Genişletmek için tıkla... Yani hava çıkışı iyi olmayabilir ama bence xbox series x de bu kadar kasa gibi olması mantıksız
Eric_Cartman dedi: Birincisi onun adı arıza değil kronik sıkıntı ikincisi Sony'nin böyle konulara Eurasia garantisi var ve sözde "arıza" olan kronik sıkıntılarda cihaz değişimi yapılıyor lütfen araştırıp açın konuyu. Genişletmek için tıkla... Hiç konsol um olmadı ve sony eurasi garantisi olduğu kafamdan uçmuş kerobey dedi: İnce olduğu için arızalı olabileceğini mi düşünüyorsun Genişletmek için tıkla... Yani hava çıkışı iyi olmayabilir ama bence xbox series x de bu kadar kasa gibi olması mantıksız
VENOM? 月神 Hectopat Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 304 Çözümler 1 6 Eylül 2020 #12 Her teknolojik aletin bir sorunu olabilir.
EmoAbi321123 Picopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 489 Yer Everest dağının içi 6 Eylül 2020 #13 VENOM? 月神 dedi: Her teknolojik aletin bir sorunu olabilir. Genişletmek için tıkla... Doğru mesela benim laptop şarjdan çekince kapanıyor.
VENOM? 月神 dedi: Her teknolojik aletin bir sorunu olabilir. Genişletmek için tıkla... Doğru mesela benim laptop şarjdan çekince kapanıyor.
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 6 Eylül 2020 #14 Daha çıkmamış konsolun arızalı olması hakkında konuşmak çok saçma. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2020
A Awdiki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 1.325 Çözümler 4 6 Eylül 2020 #15 Konu yanlış yerde açılmış. Mizah ve eğlence kategorisinde açılması lazımdı.
EmoAbi321123 Picopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 489 Yer Everest dağının içi 6 Eylül 2020 #16 Awdiki dedi: Konu yanlış yerde açılmış. Mizah ve eğlence kategorisinde açılması lazımdı. Genişletmek için tıkla... Konsolla ilgili bende konsolla açtım
Awdiki dedi: Konu yanlış yerde açılmış. Mizah ve eğlence kategorisinde açılması lazımdı. Genişletmek için tıkla... Konsolla ilgili bende konsolla açtım
Eric_Cartman Decapat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 610 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #17 Silinen üye dedi: Hiç konsolum olmadı ve Sony eurasi garantisi olduğu kafamdan uçmuş Yani hava çıkışı iyi olmayabilir ama bence Xbox series X'de bu kadar kasa gibi olması mantıksız Genişletmek için tıkla... Xbox 360 incelikten değil donanımdan önce şekilin tasarlanması yüzünden sıkıntı yaşadı.
Silinen üye dedi: Hiç konsolum olmadı ve Sony eurasi garantisi olduğu kafamdan uçmuş Yani hava çıkışı iyi olmayabilir ama bence Xbox series X'de bu kadar kasa gibi olması mantıksız Genişletmek için tıkla... Xbox 360 incelikten değil donanımdan önce şekilin tasarlanması yüzünden sıkıntı yaşadı.
EmoAbi321123 Picopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 489 Yer Everest dağının içi 6 Eylül 2020 #18 Eric_Cartman dedi: Xbox 360 incelikten değil donanımdan önce şekilin tasarlanması yüzünden sıkıntı yaşadı. Genişletmek için tıkla... Hakketten Ama sadece anakart a yer var ve küçük yaparlar diye tahmin ettim saygılar efendim.
Eric_Cartman dedi: Xbox 360 incelikten değil donanımdan önce şekilin tasarlanması yüzünden sıkıntı yaşadı. Genişletmek için tıkla... Hakketten Ama sadece anakart a yer var ve küçük yaparlar diye tahmin ettim saygılar efendim.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 6 Eylül 2020 #19 PS5’i bulup arızasına nasıl ulaştın hemen valla helal olsun
EmoAbi321123 Picopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 489 Yer Everest dağının içi 6 Eylül 2020 #20 painkiller dedi: PS5’i bulup arızasına nasıl ulaştın hemen valla helal olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
painkiller dedi: PS5’i bulup arızasına nasıl ulaştın hemen valla helal olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.