PS5 bakımı ne zaman yapılmalı?

Tuna00

Hectopat
Daha fazla  
30 Mayıs günü PS5 Slim aldım daha 1 ay bile olmadı. Bakımını ne zaman yapmam lazım ve nasıl yapacağımı bilmiyorum. Üstünü, altını, kenarlarını tozlardan arındırmak için siliyorum. Fan çıkışını da siliyorum. Cihazın soğutucu kısmında ne kullanılıyor bilmiyorum bazıları termal macun bazıları sıvı metal diyor. Uzun lafın kısası cihazın içini açıp bir bakım yapma olayı nasıl oluyor ve ne zaman yapmam gerek? Daha alalı 1 ay olmamışken yapmama gerek var mı yoksa daha zamanı var mı?

Yapmayın. Garantisi bittikten sonra açarsınız.
Bazı kaynaklar aldıktan sonra yaklaşık 1-3 ay içerisinde bakımını yapın diyor. Ondan konuyu açtım. Cihazı iyi ve uzun ömürlü kullanmak istiyorum.

2 yılda bir yapman yeterli, şu an yapmayın garantisi gider, ayrıca cihazı ileride satmayı düşünüyorsanız içi açılmış cihazın değeri oldukça düşer.

Bazı kaynaklar aldıktan sonra yaklaşık 1-3 ay içerisinde bakımını yapın diyor. Ondan konuyu açtım. Cihazı iyi ve uzun ömürlü kullanmak istiyorum.

Hangi kaynaklar, zaten PS5 serin ve sessiz çalışan bir cihaz garantisi bitince yapman yeterli.

Ps5 kapağını açıp fan'a ulaşabiliyorsun. Fan'ın kendisini temizleyebiliyorsun, yani garantisi gitmiyor. Eğer sıvı metal bakımı yaparsan garantisi gider. Sadece fan bakımı yapın.

İkinci elde satmayı da düşünebilirsiniz. Bu yüzden gerekmedikce içini açmayın. Ben 9 yillik Ps4 slim kullanıyorum. İçini hala açıp temizlik yapmadım ps için temizlik bence çok şart değil. Ama satmam hep oynarım bunu derseniz de 2 yıl sonra falan açsanız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…