Yemin ederim her lafa reis reis reis diye baslayanlarin agzini buzesim geliyor
. Hub tam olarak neymis kendiniz bir arastirin once isterseniz. Onun mantigi oyle calismiyor. Benim de PS5'im var ve yazilim muhendisligi okuyorum ortaokuldan beri yazilima cok buyuk bir ilgi ile kendimi veriyorum Japonya'da bulundugum bolgenin en iyi ozel teknik lisesini kucak dolu lisans ve takdirnamelerle bitirdim, boyle bir şey mumkun olsa ben coktan yapardim inan. Teorik olarak dusunsen dahi boyle bir şey yapmak zor. Cunku PS5 kendine ozgu ozel ve sifreli bir sistemi kullanir. Sistem yazilimlarina mudahale edip degistiremezsiniz, oyunlara erisemezsiniz cunku onlar sifreli ve imzalidir. PS sistemi Windows veya Linux gibi kontrolu cuk diye elinize vermez. Sistem kendi kendini modifiye eder, 3. parti bir uygulama veya bir kullanicinin sistem uzerinde degisiklikler yapmasina müsaade etmez. Ama her seye ragmen yine de boyle bir şey yapmak mumkun mu? Cevap evet. Ama Jailbreak yapmaniz gerekiyor iste. Ama tabii boyle bir şey sizin icin mumkun degil zira yapmaniz durumunda babanizla kafeste nasıl teke tek atabileceginizi kendiniz de belirtmissiniz zaten. O yuzden kusura bakmayin ama maalesef boyle bir şey yapabilmeniz mumkun degil (Jailbreak yapmadan). Eger oynadiginiz oyunlar PS Exclusive oyunlari ise bilgisayar icin port edilmis versiyonlari vardir belki. Spider-Man oyunlari, Ghost Tsushima, TLOU ikilemesi ve Horizon gibi PS Exclusive oyunlari PC icin port edilmis durumdalar. Onlari oynuyorsaniz bilgisayara indirip Cheat Engine ile puan arttirma gibi seyleri deneyebilirsiniz.