PS5, bilgisayara bağlanıp içindeki dosyalara nasıl erişilir?

cuguliçukulat

Femtopat
Daha fazla  
Selam, ben bilgisayara PS5'i bağlayıp içindeki oyun dosyalarından Hello Neighbor mod indireceğim de Bluetooth veya USB'le bağlayıp içindeki dosyalara erişebilir miyim?

Duz kablo ile baglayarak erisemezsiniz dosyalara. PS5'in icini acip M.2 SSD'yi cikardiktan sonra bilgisayara takmaniz lazim. Ama oyle yapinca da kesin calisir diye garantisini veremem. Zira PS5 icindeki SSD, PS5'e ozel bir formatla bicimlendiriliyor. NTFS veya exFAT gibi standart bir format olmadigi icin PC okuyamaz, okusa bile yarim yamalak okur hic bir sey anlamazsiniz.

Malesef olmuyor. Olması içinde PS5'de custom firmware olmasi gerekiyor.
Reis jailbreak kuramam ve ps5 benim değil babamın yani açamam babam benle gerçek hayatta ww2k maçına çağırır bir tane hub alsam ps5 usb storage yerinden hub ı bağlayıp diğer taraftan laptop a bağlasam olur mu birde laptop diyorum

Malesef hocam olmuyor. PS5 sadece oyunların savegame ve kayıt yaptığın videoları usb'ye atabiliyorsun.

Malesef hocam olmuyor. PS5 sadece oyunların savegame ve kayıt yaptığın videoları usb'ye atabiliyorsun.
yok reis o değil ps5 in usb depolama yeri özelliği var en az 250 gb istiyor işte hub ı biliyon mu
araştır anlatması değişik oradan işte usb ile bağlicam bilgisayara da öyle bütün oyunları oraya aktarıyor bilgisayara belki aktarır dedim jailbreak kurarsam ban yerim online oynayamam senin dediğin oyunları save leyip bilgisayardan hile yapmaya mesela puanı 999.999 yapma gibi şeyler

Yemin ederim her lafa reis reis reis diye baslayanlarin agzini buzesim geliyor . Hub tam olarak neymis kendiniz bir arastirin once isterseniz. Onun mantigi oyle calismiyor. Benim de PS5'im var ve yazilim muhendisligi okuyorum ortaokuldan beri yazilima cok buyuk bir ilgi ile kendimi veriyorum Japonya'da bulundugum bolgenin en iyi ozel teknik lisesini kucak dolu lisans ve takdirnamelerle bitirdim, boyle bir sey mumkun olsa ben coktan yapardim inan. Teorik olarak dusunsen dahi boyle bir sey yapmak zor. Cunku PS5 kendine ozgu ozel ve sifreli bir sistemi kullanir. Sistem yazilimlarina mudahale edip degistiremezsiniz, oyunlara erisemezsiniz cunku onlar sifreli ve imzalidir. PS sistemi Windows veya Linux gibi kontrolu cuk diye elinize vermez. Sistem kendi kendini modifiye eder, 3. parti bir uygulama veya bir kullanicinin sistem uzerinde degisiklikler yapmasina musade etmez. Ama her seye ragmen yine de boyle bir sey yapmak mumkun mu? Cevap evet. Ama jailbreak yapmaniz gerekiyor iste. Ama tabii boyle bir sey sizin icin mumkun degil zira yapmaniz durumunda babanizla kafeste nasil teke tek atabileceginizi kendiniz de belirtmissiniz zaten. O yuzden kusura bakmayin ama maalesef boyle bir sey yapabilmeniz mumkun degil (jailbreak yapmadan). Eger oynadiginiz oyunlar PS Exclusive oyunlari ise bilgisayar icin port edilmis versiyonlari vardir belki. Spiderman oyunlari, Ghost Tsushima, TLOU ikilemesi ve Horizon gibi PS Exclusive oyunlari PC icin port edilmis durumdalar. Onlari oynuyorsaniz bilgisayara indirip Cheat Engine ile puan arttirma gibi seyleri deneyebilirsiniz.

Tüh, babamı ikna etsem yaparım. Deneyeceğim bir daha, reis demem.

Peki, Jailbreak kurarken hesaptan çıkış yapsam, ondan sonra Jailbreak'i silip tekrar giriş yapsam ban yer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…