celikman Femtopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #1 PS5 aldım PC'ye bağlayacağım ama nasıl bağlayacağım? Monitörüm 180Hz 27inç MSI, hem hdml hem de DP girişi mevcut bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2025
PS5 aldım PC'ye bağlayacağım ama nasıl bağlayacağım? Monitörüm 180Hz 27inç MSI, hem hdml hem de DP girişi mevcut bilen var mı?
V Vadbav Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #2 celikman dedi: PS5 aldım PC'ye bağlayacağım ama nasıl bağlayacağım? Monitörüm 180Hz 27inç MSI, hem hdml hem de DP girişi mevcut bilen var mı? Genişletmek için tıkla... PS remote play uygulamasıyla bağlayabilirsin.
celikman dedi: PS5 aldım PC'ye bağlayacağım ama nasıl bağlayacağım? Monitörüm 180Hz 27inç MSI, hem hdml hem de DP girişi mevcut bilen var mı? Genişletmek için tıkla... PS remote play uygulamasıyla bağlayabilirsin.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.303 Makaleler 11 Çözümler 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #3 @celikman monitör'deki hdmı girişi ile bağla direkt. PC'ye bağlamak istiyorsan capture card kullan.
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 9 Şubat 2025 #4 Fiziki bağlantı: Kasaya bağlayacaksanız capture card lazım. Ama sadece monitörü kullanacaksanız monitördeki uygun porta bağlayın. Online bağlantı: -PS Remote.
Fiziki bağlantı: Kasaya bağlayacaksanız capture card lazım. Ama sadece monitörü kullanacaksanız monitördeki uygun porta bağlayın. Online bağlantı: -PS Remote.
BeratDGN Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #5 celikman dedi: PS5 aldım PC'ye bağlayacağım ama nasıl bağlayacağım? Monitörüm 180Hz 27inç MSI, hem hdml hem de DP girişi mevcut bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hdml girişiyle bağlayabilirsin.
celikman dedi: PS5 aldım PC'ye bağlayacağım ama nasıl bağlayacağım? Monitörüm 180Hz 27inç MSI, hem hdml hem de DP girişi mevcut bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hdml girişiyle bağlayabilirsin.
celikman Femtopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #6 Yerayay dedi: @celikman monitör'deki hdmı girişi ile bağla direkt. PC'ye bağlamak istiyorsan capture card kullan. Genişletmek için tıkla... Monitöre bağlamak ile kasaya bağlamak arasındaki fark ne
Yerayay dedi: @celikman monitör'deki hdmı girişi ile bağla direkt. PC'ye bağlamak istiyorsan capture card kullan. Genişletmek için tıkla... Monitöre bağlamak ile kasaya bağlamak arasındaki fark ne
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.303 Makaleler 11 Çözümler 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #7 @celikman kasaya bağlarsan Windows üzerinde görebilirsin ekranı. Monitöre bağlarsan PC ekranını göremezsin. Tabii bir de ms farkı olur.
@celikman kasaya bağlarsan Windows üzerinde görebilirsin ekranı. Monitöre bağlarsan PC ekranını göremezsin. Tabii bir de ms farkı olur.