Marc Marquezzz Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.213 Çözümler 2 25 Nisan 2022 #1 Nasıl bağlayabiliriz? Biraz baktım netten bir şey anlamadım yazılanlardan.
holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 25 Nisan 2022 #2 Birçok Bluetooth kulaklığı PS5 desteklemiyor. Kablolu kulaklıkları DualSense’in altına taktığınız gibi, DualSense’e jack girişli bir bluetooth adaptörü takarak kullanılabiliyorlar sanırım. Türkiye’de nerede satılır nereden bulunur bilemiyorum.
Birçok Bluetooth kulaklığı PS5 desteklemiyor. Kablolu kulaklıkları DualSense’in altına taktığınız gibi, DualSense’e jack girişli bir bluetooth adaptörü takarak kullanılabiliyorlar sanırım. Türkiye’de nerede satılır nereden bulunur bilemiyorum.
Zettabyte Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 720 Yer sancaktepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #3 Marc Marquezzz dedi: Nasıl bağlayabiliriz? Biraz baktım netten bir şey anlamadım yazılanlardan. Genişletmek için tıkla... Ben eski PS4'teki kulaklığını kullanıyorum.
Marc Marquezzz dedi: Nasıl bağlayabiliriz? Biraz baktım netten bir şey anlamadım yazılanlardan. Genişletmek için tıkla... Ben eski PS4'teki kulaklığını kullanıyorum.