PS5 CD okuyucu çalışmıyor

Nopmhkinq2

Hectopat
Daha fazla  
CD'li versiyon PS5 Slim'im var. Bugün tozlarını almak için dış kapaklarını açtım, üst kapağı açıp temizledikten sonra alt kapağı açarken (CD okuyucunun olduğu taraf) yanlışlıkla CD okuyucuyu da yerinden oynattım sanırım. Şimdi CD taktığımda bilinmeyen disk tarzı bir uyarı veriyor. Ben de garantiye götürmeyi düşünüyorum. Vatan'dan aldım ama garantide bir sorun çıkar mı diye içime kuşku düştüğü için buraya sormak istedim.

CD'li versiyon PS5 Slim'im var. Bugün tozlarını almak için dış kapaklarını açtım, üst kapağı açıp temizledikten sonra alt kapağı açarken (CD okuyucunun olduğu taraf) yanlışlıkla CD okuyucuyu da yerinden oynattım sanırım. Şimdi CD taktığımda bilinmeyen disk tarzı bir uyarı veriyor. Ben de garantiye götürmeyi düşünüyorum. Vatan'dan aldım ama garantide bir sorun çıkar mı diye içime kuşku düştüğü için buraya sormak istedim.

Temizlemeyi sadece kapağı açıp yaptıysanız sıkıntı yok ama iç vidalarını açmayın o zaman garanti bozulur.
Cdi takınca alıyorsa yatay duruyorsa dikey koyun çevirme motoru ve lazer daha iyi çalışır.

Temizlemeyi sadece kapağı açıp yaptıysanız sıkıntı yok ama iç vidalarını açmayın o zaman garanti bozulur.
Cdi takınca alıyorsa yatay duruyorsa dikey koyun çevirme motoru ve lazer daha iyi çalışır.

Vida vesaire hiçbir şeyi ellemedim sadece CD okuyucuyu yerinden oynattım diye düşünüyorum o da kapağı açarken istemsizce oldu ayrıca CD'yi alıyor yatay dikey denedim okumuyor.

Çıkmaz ama siz siz olun bir daha ellemeyin bu tür şeylere hem temizlik hem de bakımı uygun fiyatlara yapan birçok esnaf var efendim.

Zaten bundan sonra bırak kapak açmayı dokunmaya elim zor gider:d

Vida vesaire hiçbir şeyi ellemedim sadece CD okuyucuyu yerinden oynattım diye düşünüyorum o da kapağı açarken istemsizce oldu ayrıca CD'yi alıyor yatay dikey denedim okumuyor.

CD okuyucusundan döndürme sesi geliyor mu yoksa hiç ses yok mu?

PS5'in CD okuyucusunu isterseniz çıkarttağınızı düşünüyorsanız onu yeniden takmayı çalışın.
Bu arada önerim yaptığınız temizlik üflemek ile aynı şey o yüzden bence gereksiz.

Hocam hiç dokunmak istemiyorum daha fazla sıkıntı çıkmasın diye. Bu arada ikinci dediğinizede katılıyorum ama aldığımdan beri rutin bir kapakları açıp bakarım çok toz birikmişmi diye.

😅 Valla bende onu bilgisayarda yaşadım termal macunu sürdüm bir baktım oynama sesi geldi anakart hareket etti sandım nalları dikecekdim,Allahtan sadece arkasoketi çıkarmışım 2 dakikada bilgisayarciya götürdüm şip şap halleti 300 tl karşılığı bildiğin huzur bulmuştum.

😅 Vallahi bende onu bilgisayarda yaşadım termal macunu sürdüm bir baktım oynama sesi geldi anakart hareket etti sandım nalları dikecekdim, Allah'tan sadece arkasoketi çıkarmışım 2 dakikada bilgisayarciya götürdüm şip şap halleti 300 TL karşılığı bildiğin huzur bulmuştum.

Bu işleri gerçekten bilene bırakmak lazım yoksa stresten adamı öldürür böyle durumlarda :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı