Çınar756 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #1 İnternetten FIFA 20 aldım yeni CD'yi taktığımda %26 da duruyor başka cdlerdede denedim onlarda da belirli bir indirme noktasında duruyordu ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2025
İnternetten FIFA 20 aldım yeni CD'yi taktığımda %26 da duruyor başka cdlerdede denedim onlarda da belirli bir indirme noktasında duruyordu ne yapmalıyım?
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.229 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #2 PS5 internete bağlımı?
Çınar756 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #3 Rogturk dedi: PS5 internete bağlımı? Genişletmek için tıkla... Bağlı.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.229 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #4 Çınar756 dedi: Bağlı. Genişletmek için tıkla... PS5 güvenli modunda çalıştırabilirmisin,güvenli modunda varsayilan ön belleği temizleyin seçeneği var ona tikla ve ondan sonra dene.
Çınar756 dedi: Bağlı. Genişletmek için tıkla... PS5 güvenli modunda çalıştırabilirmisin,güvenli modunda varsayilan ön belleği temizleyin seçeneği var ona tikla ve ondan sonra dene.
Çınar756 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #5 Rogturk dedi: PS5 güvenli modunda çalıştırabilirmisin,güvenli modunda varsayilan ön belleği temizleyin seçeneği var ona tikla ve ondan sonra dene. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı.
Rogturk dedi: PS5 güvenli modunda çalıştırabilirmisin,güvenli modunda varsayilan ön belleği temizleyin seçeneği var ona tikla ve ondan sonra dene. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı.
Mc_Tuto Centipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 623 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Türkiye 1 Şubat 2025 #6 Çınar756 dedi: Maalesef olmadı. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal bir sorun olabilir. Sony destek ile iletişime geçin. Bunun haricinde CD çizik olabilir lâkin diğerleri içinde aynı oluyor demişsin. Bu düşük ve kötü bir ihtimal ama olabilir: Optik arızası.
Çınar756 dedi: Maalesef olmadı. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal bir sorun olabilir. Sony destek ile iletişime geçin. Bunun haricinde CD çizik olabilir lâkin diğerleri içinde aynı oluyor demişsin. Bu düşük ve kötü bir ihtimal ama olabilir: Optik arızası.