PS5 CD versiyon ile dijital farkı nedir?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yakın bir zamanda PS5 CD versiyonu ya da dijital versiyonu almayı planlıyorum ama ikisi arasında kaldım. CD versiyon olanı alırsam dijital kütüphaneden de yararlanabiliyor muyum, onu merak ettim. YouTube, Netflix gibi uygulamalar sadece dijital versiyona mı özel, yoksa CD versiyonda da kullanılabiliyor mu? CD versiyon almayı daha çok istiyorum çünkü alman bir arkadaşım var. Kendisi Türkiye'deki evinde PS5 olduğunu ve yazın geldiğinde bana oyun hediye edebileceğini söyledi. Bu yüzden "CD versiyon al" diyor. Çok kararsız kaldım, yardımcı olursanız sevinirim.

CD versiyonda CD + Dijital varken Dijitalde CD bulunmuyor sadece diye biliyorum,

Bence Pro al. Bugun olmasada sonrasında GTA 6 filan çıkınca fark edecek.

Aralarındaki tek fark birinde CD kullanabilirken diğerinde kullanamıyorsun. Bahsettiğiniz uygulamalar ikisinde de mevcut.

Pro gram fiyatını hak eden bir ürün değil. Sırf GTA 6 için o kadar para verilmemeli.

GTA 6 çıkınca dünyayı bayağı bir kasıp kavuracak ve ilgilenmeyen biri bile alıp oynamak isteyecektir. O günden sonra diğer firmalarda kaskınç oyunlar yapacaklar. Sonunda ne kadar gücün olursa o kadar iyi durumda olacaksın. Ben fiyatını hak ediyor demiyorum ama konsolda kalacaksan ve 1 sene sonrasını düşünüyorsan, mantıklı bir hareket olacaktır.

Bence daha sonra pronun yeni serileri çikar ps 5 in sivi metalinin akiyor diye akmayan modelini çikardiği için ama simdi alcaksan ps 5 cd iyi olur cd saklamakda guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…