İ İsimsizahmet Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #1 İyi sosyeller. Arkadaşım bana CD'li FC24 hediye edecek fakat CD PS5 için çıkarılmış PS4'e taksam çalışır mı yoksa takas mı etmem lazım?
İyi sosyeller. Arkadaşım bana CD'li FC24 hediye edecek fakat CD PS5 için çıkarılmış PS4'e taksam çalışır mı yoksa takas mı etmem lazım?
thebugrraa Picopat Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 977 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #2 Çalışmaz dostum. PS4 CDleri PS5'te çalışıyor sadece.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.542 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #3 Çalışmaz, PS5'in PS4'e geriye uyumluluğu var ama tam tersi yok.
İ İsimsizahmet Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #4 thebugrraa dedi: Çalışmaz dostum. PS4 cdleri PS5'te çalışıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Peki PlayStation kafelerede takas yaparlar mı nasılsa PS5 oyunu daha değerli. misty rosetta dedi: Çalışmaz, PS5'in PS4'e geriye uyumluluğu var ama tam tersi yok. Genişletmek için tıkla...
thebugrraa dedi: Çalışmaz dostum. PS4 cdleri PS5'te çalışıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Peki PlayStation kafelerede takas yaparlar mı nasılsa PS5 oyunu daha değerli. misty rosetta dedi: Çalışmaz, PS5'in PS4'e geriye uyumluluğu var ama tam tersi yok. Genişletmek için tıkla...
thebugrraa Picopat Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 977 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #5 İsimsizahmet dedi: Peki PlayStation kafelerede takas yaparlar mı nasılsa PS5 oyunu daha değerli. Genişletmek için tıkla... İstanbulda oturuyorsan sana bir yer önereyim.
İsimsizahmet dedi: Peki PlayStation kafelerede takas yaparlar mı nasılsa PS5 oyunu daha değerli. Genişletmek için tıkla... İstanbulda oturuyorsan sana bir yer önereyim.
İ İsimsizahmet Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #6 thebugrraa dedi: İstanbul'da oturuyorsan sana bir yer önereyim. Genişletmek için tıkla... Olur önerebilirsiniz.
thebugrraa dedi: İstanbul'da oturuyorsan sana bir yer önereyim. Genişletmek için tıkla... Olur önerebilirsiniz.
thebugrraa Picopat Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 977 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #7 İsimsizahmet dedi: Olur önerebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyun merkezim mecidiyeköy diye yazarsanız bulabilirsiniz. Takas edeceklerini düşünüyorum üstüne fiyat çıkartmaz kafa kafaya takas eder ayrıca WhatsApp hatları da var oraya yazıp sorabilirsiniz.
İsimsizahmet dedi: Olur önerebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyun merkezim mecidiyeköy diye yazarsanız bulabilirsiniz. Takas edeceklerini düşünüyorum üstüne fiyat çıkartmaz kafa kafaya takas eder ayrıca WhatsApp hatları da var oraya yazıp sorabilirsiniz.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.237 Makaleler 11 Çözümler 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #8 İsimsizahmet dedi: Olur önerebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konsol oyunda yapar.
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 739 Çözümler 7 26 Kasım 2024 #9 Yerayay dedi: Konsol oyunda yapar. Genişletmek için tıkla... Yeni FIFA'lar yok onda + dükkan kapalı.