Aydas Hectopat Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 29 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #11 Silim çıkacak iki yıl bekleyelim, sonra iki yıl daha bekleyelim Pro çıkmak üzere, beklemişken 2 yıl daha bekleyelim PS6 çıkacak. Ya da hiç almasak mı?
Silim çıkacak iki yıl bekleyelim, sonra iki yıl daha bekleyelim Pro çıkmak üzere, beklemişken 2 yıl daha bekleyelim PS6 çıkacak. Ya da hiç almasak mı?
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 29 Ekim 2020 #12 Ben bir sorun arz edeceğini sanmıyorum. Ama sen yine de başka kullanıcıların yorumlarını bekle.
romanyali Centipat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 66 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #13 Ben Romanya vatandaşıyım, oraya gidip PS5 alıp burada satmayı planlıyorum. Zaten otobüs gidiş geliş 400 lira. Kişisel deyip gümrükten geçirip güzel bir kar yaparım diyorum.
Ben Romanya vatandaşıyım, oraya gidip PS5 alıp burada satmayı planlıyorum. Zaten otobüs gidiş geliş 400 lira. Kişisel deyip gümrükten geçirip güzel bir kar yaparım diyorum.
H HSM Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #14 Ben PS4 Pro sattım PS5 ön sipariş ile aldım. Bu video ile almak istersiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben PS4 Pro sattım PS5 ön sipariş ile aldım. Bu video ile almak istersiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et