arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 29 Mart 2021 #1 Arkadaşlar PS5'e CoD cokd war almak istiyorum. Standart sürümünü alırsam herhangi bir ücret ödemeden PS5'e upgrade edebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2021
Arkadaşlar PS5'e CoD cokd war almak istiyorum. Standart sürümünü alırsam herhangi bir ücret ödemeden PS5'e upgrade edebilir miyim?
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 29 Mart 2021 #2 arcaozen dedi: Arkadaşlar PS5'e CoD cokd war almak istiyorum. Standart sürümünü alırsam herhangi bir ücret ödemeden PS5'e upgrade edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Üstünde CD ile alman gerekir. CD ile alırsan üstünde Free PS5 upgrade yazması gerekiyor.
arcaozen dedi: Arkadaşlar PS5'e CoD cokd war almak istiyorum. Standart sürümünü alırsam herhangi bir ücret ödemeden PS5'e upgrade edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Üstünde CD ile alman gerekir. CD ile alırsan üstünde Free PS5 upgrade yazması gerekiyor.
arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 30 Mart 2021 #3 Dean.308 dedi: Üstünde CD ile alman gerekir. CD ile alırsan üstünde Free PS5 upgrade yazması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ps5 digital sürümünü kullanıyorum.
Dean.308 dedi: Üstünde CD ile alman gerekir. CD ile alırsan üstünde Free PS5 upgrade yazması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ps5 digital sürümünü kullanıyorum.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 30 Mart 2021 #4 arcaozen dedi: PS5 digital sürümünü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman bedava upgrade olmaz diye biliyorum. CD gerekli. Ama hocam digital olarak PS5 versiyon satılıyor Store da.
arcaozen dedi: PS5 digital sürümünü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman bedava upgrade olmaz diye biliyorum. CD gerekli. Ama hocam digital olarak PS5 versiyon satılıyor Store da.