M mazda 3 Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 565 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #11 Zatoichi dedi: USB ile bağlıyorsun. Ama tekrar Xbox tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Çok sağol hocam xbox hiç kullanmadım kola alışkın değilim ondan ps5 kolu tercih edeyim dedim
Zatoichi dedi: USB ile bağlıyorsun. Ama tekrar Xbox tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Çok sağol hocam xbox hiç kullanmadım kola alışkın değilim ondan ps5 kolu tercih edeyim dedim
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 1 Haziran 2024 #12 mazda 3 dedi: Çok sağ ol hocam Xbox hiç kullanmadım kola alışkın değilim ondan PS5 kolu tercih edeyim dedim Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin hangisi icine siniyorsa onu al derim, ama Steam dışında oyunlarda sorun çıkıyor. Ama DualSense'de USB ile bağlanıyor PC'ye.
mazda 3 dedi: Çok sağ ol hocam Xbox hiç kullanmadım kola alışkın değilim ondan PS5 kolu tercih edeyim dedim Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin hangisi icine siniyorsa onu al derim, ama Steam dışında oyunlarda sorun çıkıyor. Ama DualSense'de USB ile bağlanıyor PC'ye.
larovel Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #13 Zatoichi dedi: Sen bilirsin hangisi icine siniyorsa onu al derim, ama Steam dışında oyunlarda sorun çıkıyor. Ama DualSense'de USB ile bağlanıyor PC'ye. Genişletmek için tıkla... Xbox Controller almaya karar verdim teşekkür ederim.
Zatoichi dedi: Sen bilirsin hangisi icine siniyorsa onu al derim, ama Steam dışında oyunlarda sorun çıkıyor. Ama DualSense'de USB ile bağlanıyor PC'ye. Genişletmek için tıkla... Xbox Controller almaya karar verdim teşekkür ederim.
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 1 Haziran 2024 #14 larovel dedi: Xbox Controller almaya karar verdim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... 8BitDo daha ucuz bu arada. Xbox'ta ona da bakabilirsin. Xbox ile beraber çalışıyorlar.
larovel dedi: Xbox Controller almaya karar verdim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... 8BitDo daha ucuz bu arada. Xbox'ta ona da bakabilirsin. Xbox ile beraber çalışıyorlar.
larovel Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #15 Zatoichi dedi: 8BitDo daha ucuz bu arada. Xbox'ta ona da bakabilirsin. Xbox ile beraber çalışıyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam göz önünde bulunduracağım.
Zatoichi dedi: 8BitDo daha ucuz bu arada. Xbox'ta ona da bakabilirsin. Xbox ile beraber çalışıyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam göz önünde bulunduracağım.