PS6 çıkana kadar sizi götürür. Canınız PS2 ya da daha önce ki nesillere geçmek isterse bu zaman değişebilir; Bu bilgisayar değil ki ekran kartı yenileme gereksinimi gibi teknolojiye sahip değil Playstation.
Bu sizin zevkinize kalmış bir olay. İsterseniz "Ölene" dek gider. 14-15 yıldır Atarisini saklayıp, oynayan arkadaşlarım var. 13 yıllık eski PC'leri duruyor sağlam. Dediğim gibi sizlik bir durum bir başkasının bileceği iş değil. Ha sakar birisi olursunuz üzerine kola dökersiniz veya ağır bir cisim düşürürsünüz anında bozulur gider. Diğer türlü sınırsız
PS5 için çıkacak daha bir sürü oyun olacağını düşünüyorum. Performansı ve donanımı da iyi olduğu için en az 6 senesi var. Fakat oyunların fiyatları kısmına girersek 2 sene sonra PS macerası bizim için bitebilir.