PS5 Digital Edition ile R5 3600 - RTX 2060 sistem takas edilir mi?

Hocam yazılımcıyım ama, Visual Studio Code kullanamadığım bir cihaz işimi görmez.

Hocam yazılımcıysan PS alıp niye satmaya çalışıyorsun PC piyasası karışık alamazsın bir tane daha.

Sorunu yok ama 10k az hocam.

Satış noktasında değil mi?

Aynı kişi "ASUS TUF 15 FX516PC" model laptop satıyor arkadaşlar. Onunla takas etmeye çalışacağım.

Hocam TUF kronik sorunlu.

10k ya 2060 sistem satıldı zaten ps5 dijital ise 14 15k ve psler ikinci el çok para ediyor.

2 aylıkmış zaten 12K üstüne gider 2060 sistemi o civarlarda teklif geldiyse satın ama gelmediyse takas iyi gibi.

Hocam konudaki hocama ben 10 k diyorum olmaz diyor anlayamıyorum kaç para ettiğini düşünüyor 2 yıllık sistemin.

Hocam konudaki hocama ben 10 k diyorum olmaz diyor anlayamıyorum kaç para ettiğini düşünüyor 2 yıllık sistemin.
10k fazla bile sıfır 3060 sistemler bile 14k falan olutor zaten.O pcnin sıfırı 10-11 arası eder max.

Ben forumdaki hocamıza bunu anlatmaya çalışıyorum işte10 k az diyor vermiyor.

İster hocam PC satıp yüskeltebilirsiniz mesela.

Hocam ben mi sana satayım diye teklif yaptım? 10K olmaz dedim daha niye uzatıyorsunuz anlamak güç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…