PS5 dijital sürüme Blu-ray alınır mı?

byjuck

Megapat
PS5 dijital sürümü kullanıyorum fakat Blu-ray eklentisini alsam mı diye düşünüyorum. Uygun fiyatlı oyun bulunur mu, değer mi karar veremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS5 dijital sürümü kullanıyorum fakat Blu-ray eklentisini alsam mı diye düşünüyorum. Uygun fiyatlı oyun bulunur mu, değer mi karar veremedim.

Bu biraz da bulunduğunuz şehirle ilgili. İstanbul'da daha aktif bir takas/ikinci el pazarı varken diğer şehirlerde aynı seviyede olmayabiliyor. CD'li versiyon alıp keşke dijital alsaydım diyen insan da çok gördüm. Ben PS4 kullanırken de çok fazla CD'li oyun almadığım için dijital versiyon aldım. Bir de ekstra CD okuyucunun fiyatı çok da uygun değil diye biliyorum, en baştan CD'li almak daha mantıklı olabilir kullanım durumuna göre ama sonradan alıp takmak biraz maliyetli sanki.

Yeni nesil oyunları oynuyorsanız kesin alınır. Çünkü PS Store fiyatı ile kutulu fiyatı genelde aynı ya da 100 200 TL daha pahalı oluyor o yüzden her türlü değiyor almaya. Eski oyunları kutulu almak ikinci el değilse saçma kalıyor dijital ile aradaki fiyat farkı çok uçuk çünkü. Space Marine 2 gibi Black Myth Wukong gibi yeni oyunları oynuyorsanız çok mantıklı olur bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı