Çözüldü PS5 dik kullanılırsa sıvı metal akar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Polats

Femtopat
Daha fazla  
PS5'te ve PS5 Slim'de bir aralar dik tutarsan bozulur olayı vardı, sonra düzeltildi dediler ben ilk aldığımdan beri yan kullanıyorum. Dik kullanmak istesem kullanabilir miyim şu an? Yani bozulur mu soğutucu sıvısı falan akar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
PS5'te ve PS5 Slim'de bir aralar dik tutarsan bozulur olayı vardı, sonra düzeltildi dediler ben ilk aldığımdan beri yan kullanıyorum. Dik kullanmak istesem kullanabilir miyim şu an? Yani bozulur mu soğutucu sıvısı falan akar mı?
Yok yeni modellerde olmaz o sıkıntı.
Saçma bir haber o. Nadiren 1-2 cihazda olmuş büyütüldü de büyütüldü yıllardır. Ben 3,5 senedir fat kasanın hem de ilk çıkan versiyonu hep dik kullandım. Hiç de bir şey olmadı cihaz dik kullanım için üretilmiş ve bence dik daha şık duruyor. Takılmayın lütfen.

İlk cikan modelerde vardi o ve yani hepsinde de yoktu ve uzun süre oyun oynaman gerekiyordu ki çok ısınması lazımdı sende olacağını düşünmüyorum yeni de aldıysan zaten sorun olmaz ilk cikanlar piyasada kalmamiştir gönül rahatliyla koyabilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı