uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #11 Sir Nuvero dedi: Hocam tam olarak o 2 parça çıktı ama anlamadığım bir şey var slimler bildiğim kadarıyla 1 tb benim depolama alanım 848 GB ve kutusunda slim yazmıyor Genişletmek için tıkla... Depolama alanının 850 GB gözükmesinin sebebi sistem yazılımının olması normal PS 5 in kide 825 ama 667 gözüküyor Sir Nuvero dedi: Hocam tam olarak o 2 parça çıktı ama anlamadığım bir şey var slimler bildiğim kadarıyla 1 tb benim depolama alanım 848 GB ve kutusunda slim yazmıyor Genişletmek için tıkla... Kutusunda kocaman slim yazmaz zaten ayırt edilebildiği için
Sir Nuvero dedi: Hocam tam olarak o 2 parça çıktı ama anlamadığım bir şey var slimler bildiğim kadarıyla 1 tb benim depolama alanım 848 GB ve kutusunda slim yazmıyor Genişletmek için tıkla... Depolama alanının 850 GB gözükmesinin sebebi sistem yazılımının olması normal PS 5 in kide 825 ama 667 gözüküyor Sir Nuvero dedi: Hocam tam olarak o 2 parça çıktı ama anlamadığım bir şey var slimler bildiğim kadarıyla 1 tb benim depolama alanım 848 GB ve kutusunda slim yazmıyor Genişletmek için tıkla... Kutusunda kocaman slim yazmaz zaten ayırt edilebildiği için
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.541 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #12 uygr12 dedi: Depolama alanının 850 GB gözükmesinin sebebi sistem yazılımının olması normal PS 5'in kide 825 ama 667 gözüküyor. Kutusunda kocaman Slim yazmaz zaten ayırt edilebildiği için. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam ben bilmiyordum Slim olması daha mı iyi?
uygr12 dedi: Depolama alanının 850 GB gözükmesinin sebebi sistem yazılımının olması normal PS 5'in kide 825 ama 667 gözüküyor. Kutusunda kocaman Slim yazmaz zaten ayırt edilebildiği için. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam ben bilmiyordum Slim olması daha mı iyi?
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #13 Sir Nuvero dedi: Sağ olun hocam ben bilmiyordum Slim olması daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... Yani açık ara iyi kötü farkı yok sadece daha küçük ve daha yeni model yani iyi diyebiliriz
Sir Nuvero dedi: Sağ olun hocam ben bilmiyordum Slim olması daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... Yani açık ara iyi kötü farkı yok sadece daha küçük ve daha yeni model yani iyi diyebiliriz
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.541 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #14 uygr12 dedi: Yani açık ara iyi kötü farkı yok sadece daha küçük ve daha yeni model yani iyi diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim peki ben bunu nasıl dik kullanabilirim.
uygr12 dedi: Yani açık ara iyi kötü farkı yok sadece daha küçük ve daha yeni model yani iyi diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim peki ben bunu nasıl dik kullanabilirim.
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #15 Sir Nuvero dedi: Teşekkür ederim peki ben bunu nasıl dik kullanabilirim. Genişletmek için tıkla... Dik kullanmak için stantları satılıyor onu alabilirsiniz Sony nin lisanslısıda var pahalı biraz ama internette yapanlar var alabilirsiniz
Sir Nuvero dedi: Teşekkür ederim peki ben bunu nasıl dik kullanabilirim. Genişletmek için tıkla... Dik kullanmak için stantları satılıyor onu alabilirsiniz Sony nin lisanslısıda var pahalı biraz ama internette yapanlar var alabilirsiniz
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.541 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #16 uygr12 dedi: Dik kullanmak için stantları satılıyor onu alabilirsiniz Sony'nin lisanslısıda var pahalı biraz ama internette yapanlar var alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Böyle bir şey almak mantıklı mı sizce.
uygr12 dedi: Dik kullanmak için stantları satılıyor onu alabilirsiniz Sony'nin lisanslısıda var pahalı biraz ama internette yapanlar var alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Böyle bir şey almak mantıklı mı sizce.
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #17 Sir Nuvero dedi: Amazon.com.tr Böyle bir şey almak mantıklı mı sizce. Genişletmek için tıkla... Çok yönlü güzel bir stand bence alınabilir
Sir Nuvero dedi: Amazon.com.tr Böyle bir şey almak mantıklı mı sizce. Genişletmek için tıkla... Çok yönlü güzel bir stand bence alınabilir